Sportivii străini, ţinta interlopilor şi a bătăuşilor din cluburile bucureştene. Vezi care sunt clanurile din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul baschetbalistului din Statele Unite ale Americii care a luat bătaie într-un club din Giurgiu şi s-a stins pe masa de operaţie a medicilor bucureşteni nu este unul izolat. Anul acesta, şi Bucureştiul a fost scena unor cazuri dramatice, bătăi rupte din filme încasate de sportive străini.

În Bucureşti există mai bine de zece grupări interlope care controlează diferite zone din oraş. Scandalurile provocate de membrii lor au proporţii mari şi de multe ori implică arme. Clanurile se ocupă cu ilegalităţi de toate felurile, de la cămătărie şi taxe de protecţie, până la trafic de carne vie, răpiri şi crime.

VEZI AICI CLANURILE  INTERLOPE CARE ÎMPART BUCUREŞTIUL

Lumea interlopă din Bucureşti este dominată de clanurile ţigăneşti şi de grupurile infracţionale care au în componenţă foşti luptători.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA Cine controlează Capitala din umbră - Cei mai influenţi interlopi

La finalul lunii august a avut loc cel mai recent incident de acest fel. Alexandro Santos, un jucător de fotbal Brazilian, s-a prezentat, împreună cu prietena sa, o profesoară de engleză din Canada, la Spitalul Floreasca din Capitală. Fotbalistul era în stare gravă după ce a încasat o bătaie zdravănă şi a fost înjunghiat de două ori într-o zonă de fiţe din Capitală. Cei doi au petrecut până dimineaţa în clubul "Le Gaga". Citeşte aici ce s-a întâmplat!

Un alt astfel de incident a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Atunci, un baschetbalist din NBA, Mario Bennett a fost bătut cu bâtele de bodyguarzii unui alt club de fiţe din oraş. Tânărul, jucător la CSM Bucureşti, a mers la Bamboo la concertul rapperului American Ja Rule. Cântăreţul, prieten cu baschetbalistul, l-a invitat pe acesta să urce pe scenă alături de el. Când sportivul a încercat să treacă de gărzi, a fost oprit, dus afară şi luat la bătaie cu bastoanele. Citeşte aici ce a declarat sportivul!

image

Citeşte şi: Medicii bucureşteni spun că baschetbalistul Chauncey Hardy care a murit aseară nu consumase alcool

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite