VIDEO UPDATE Jucător de fotbal brazilian, înjunghiat în Dorobanţi după ce a fost în clubul de fiţe Le Gaga cu prietena sa, o profesoară canadiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

INCIDENT Alexandro Santos (26 de ani) a ajuns sâmbătă dimineaţă la spital, după ce a fost într-un club de fiţe din zona Tei. Prietena sa, profesoară de engleză de origine canadiană, spune că după ce s-au întors din discotescă, în garsoniera ei din Dorobanţi, sportivul a mers să se plimbe prin oraş şi s-a întors rănit.

Alexandro Da Silva Santos, zis şi Leko, fotbalist de origine braziliană, care joacă, în prezent, la o echipă din prima ligă indiană, a ajuns, sâmbătă dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce a fost înjunghiat de două ori. Bărbatul susţine că nu-şi aduce aminte cine l-a atacat şi din ce cauză. Datele strânse, până acum, de anchetatori, sunt doar din declaraţiile prietenei lui, o profesoară de limba engjleză, în vârstă de 28 de ani, originară din Canada. Leko este încă internat la spital şi nu a dat declaraţii.

Străini bătuţi măr de şmecherii din cluburile de fiţe din Bucureşti

Femeia susţine că în noaptea de vineri spre sâmbătă cei doi au mers în clubul de fiţe „Le Gaga“, din cartierul Tei. Aici s-au întâlnit cu mai mulţi colegi de-ai ei, de la Şcoala Cambridge, din Capitală. Profesoara spune că a părăsit localul în jurul orei 4.30 dimineaţa, cu un taxi, şi s-a îndreptat către garsonieraia ei din zona Dorobanţi. El ar fi urmat-o după jumătate de oră. Femeia nu le-a explicat poliţiştilor de la Secţia 1, care se ocupă de rezolvarea acestui caz, de ce au plecat separat, dar spune că nu s-a certat cu Leko.

Sportivul a fost operat la Floreasca
Canadianca le-a spus oamenilor legii că fotbalistul a coborât apoi pentru aproximativ două ore, să se plimbe. Când s-a întors în casă, el sângera foarte tare. Femeia a coborât repede şi l-a rugat pe proprietarul unui magazin de la colţul blocului să sune de urgenţă la Ambulanţă. Leko a reacţionat destul de urât când a văzut că la faţa locului au venit şi două echipaje de poliţie, încercând să fugă de pe targă.

Fotbalistul se află, în prezent, la Secţia de Chirurgie de la Spitalul Floreasca. Potrivit medicilor, bărbatul are două plăgi: una la nivelul regiunii toracale anterioare şi una la nivelul flancului stâng. „El a fost suspus unei operaţii pentru sutura plăgilor, iar starea sa este stabilă. Este conştient şi cooperant“, a declarat, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt de la Spitalul Floreasca, doctoral Bogdan Opriţa.

Oamenii legii exclud varianta furtului ca mobil al acestui incident, întrucât băiatului nu-i lipseau bunurile pe care le avea la el – banii sau ceasul. Ei nu exclud, însă, implicarea femeii în acest caz, întrucât datele strânse până acum sunt destul de confuse.

Sportivul, care a jucat în Hong Kong şi în India în ultimii patru ani, se află de aproximativ zece zile în ţara noastră. Se pare că el ar fi venit în România atât pentru a-şi vizita prietena cât şi pentru a da probe la o echipă românească

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite