Filmul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, bătut într-un club din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a decedat duminică la spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti după ce a fost bătut într-un club din Giurgiu.

Sâmbătă seara - CSS Giurgiu a câştigat partida de campionat cu CS Dinamo (91-86). Hardy Chauncey  a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara. Americanul a înscris 22 de puncte, aflându-se pe teren tot meciul.

03.50 Baschetbalistul american, în vârsta de 23 de ani, sărbătorea în clubul Emotione, împreună cu câţiva coechipieri, victoria în momentul în care a fost agresat de un grup de interlopi, apropiaţi ai clanului Butoane. După ce a fost lovit de mai multe ori, acesta s-a prăbuşit în apropierea ringului de dans. Sportivul s-a lovit la cap şi a intrat în comă.

04.00 A fost înregistrat apelul de urgenţă la 112.

04.20 În jurul acestei ore, baschetbalistul a fost adus în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu.  Hardy prezenta un traumatism facial.

12.00 A fost adus la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală într-o stare generală proastă. În momentul în care a ajuns la urgenţă a fost diagnosticat ca aflându-se în Glasgow 9, o scală care determină gradul de comă. Baschetbalistul avea mai multe leziuni cerebrale.

17.00 A intrat în sala de operaţie, unde la scurt timp a suferit un stop cardio-respirator.

17.30 A suferit al doilea stop cardio-respirator, tot în sala de operaţie.

19.30 A ieşit din sala de operaţie.

20.00 Baschetbalistul Chauncey Hardy a decedat din cauza leziunilor profunde.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite