FOTOEXCLUSIV Bute nu s-a ales cu nicio vânătaie, în schimb şi-a rupt mâna. Vezi cum arată Lucian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute şi-a apărat cu succes centura pentru a noua oară
Bute şi-a apărat cu succes centura pentru a noua oară

La Quebec (Canada), Lucian Bute a păstrat centura de campion mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF. Românul a dominat meciul cu Glen Johnson (Jamaica), un pugilist în vârstă de 42 de ani, câștigând 11 din cele 12 reprize ale disputei. La final, gălățeanul a arătat o prospețime de invidiat, în timp ce pe chipul adversarului său se citea oboseala.

UPDATE Ora 19.40 EXCLUSIV: Bute, imaculat după lupta cu Johnson. A suferit doar la mână. Vezi cum arată Lucian după meci
Bute a scăpat fără nicio zgârietură după acest meci cu Johnson. În schimb, mâna stângă i s-a umflat. Problemele acolo au apărut încă din repriza a patra, dar a strâns din dinţi şi a continuat ca un mare campion. VEZI DETALII AICI

UPDATE Ora 19.09. PREMIERĂ INCREDIBILĂ Doroftei îl laudă pe Bute: "Chiar mi-a plăcut!"
Fostul mare boxer, Leonard Doroftei, a apreciat victoria reuşită de Lucian Bute în faţa lui Glen Johnson, în urma căreia şi-a păstrat titlul mondial. VEZI DETALII AICI

UPDATE
Conferința de presă de după meciul de astă-noapte, de la Quebec, n-a fost deloc una în care s-au rostit fraze banale. Antrenorul lui Lucian Bute, Stephane Larouche, a răbufnit: "Johnson nu a vrut să piardă prin knock-out. El l-a respectat pe Lucian cum nimeni nu a mai făcut-o înainte de el. Johnson a declarat că e pregătit pentru război, însă Bute l-a trimis înapoi la școală. Nimeni nu l-a surclasat ca în această seară".

Larouche s-a referit și la posibila accidentare a protejatului său: "Ați spus că s-a rănit la braț. E păcat că este așa, însă pe de altă parte Lucian a avut, mai mereu, dureri la mâna stângă după meciurile sale". Campionul român a recunoscut că îl doare mâna și a mărturisit că speră să nu fie vorba despre o fractură.

ORA 6.00 Antrenorul lui Bute, Stephane Larouche a declarat după meci: "Lucian a fost aproape de perfecțiune. Noi am simțit poate mai puțin entuziasm la final, însă nu am vrut să trăim coșmarul primului meci cu Librado Andrade".

Președintele lui InterBox, Jean Bedard, a vorbit despre viitorul apropiat al campionului român, mai precis despre posibilitatea ca Bute să lupte la primăvară cu învingătorul Super Six: "Cei de la Showtime doresc. Noi vrem, de asemenea. Vom discuta despre acest meci în zilele următoare".

În ceea ce îl privește pe Glen Johnson, el nu a apărut la conferința de presă de după meci. Totuși el a declarat la Showtime că e convins că a câștigat meciul cu Bute!

ORA 5.25 Lucian Bute va sosi în România în 11 noiembrie, el urmând să-și facă vacanța în țară, alături de familie și de prieteni. Visul său este de a lupta pentru unificarea centurilor la supermijlocie.

ORA 5.15 Victoria lui Bute este salutată de presa din Canada: ”Lucian Bute a câștigat pașaportul spre cele mai înalte sfere ale boxului. În Colisee din Quebec, plin, sub ochii a unei 100.000 de telespectatori americani, el l-a surclasat pe veteranul Glen Johnson. O performanță care lasă lumii boxului o singură întrebare: cine îl va putea bate pe Bute. Campionul mondial IBF la supermijlocie a reușit să-și apere pentru a noua oară consecutiv titlul în fața a 15.306 spectatori. Bute a obținut victoria prin decizie unanimă într-o dispută în sens unic. Faptul că l-a dominat pe Johnson, un boxer cu experiență, îi va deschide lui Lucian porțile unor meciuri importante. Această victorie este un răspuns la afrontul pe care l-au comis organizatorii Super Six de a nu-l invita pe Bute”, a scris Gabriel Beland (La Presse).

Rudel Obreja a declarat la Money Channel: ”Victoria lui Lucian Bute a fost una clară. Și ea trebuie să ne bucure. Știu că românii s-au obișnuit ca el să câștige prin KO, însă nu trebuie uitat ce s-a întâmplat în primul meci cu Andrade. Lucian a înțeles acest lucru și nu a riscat. A dominat disputa”.

Lucian Bute a declarat la televiziune: ”M-am pregătit foarte bine acest meci. Sunt mulțumit chiar dacă am câștigat la puncte. Este o etapă în cariera mea. Am încercat să mă mișc cât mai mult. Johnson mă știa foarte bine. Și eu îl știam. El a încercat să-și folosească lovitura. El este un boxer agresiv, însă dacă îl obligi să dea înapoi nu mai are replică. Am fost într-o formă fizică foarte bună. Glen s-a protejat foarte bine. Nu am exagerat cu upercutul. Nimeni nu l-a învins pe Glen Johnson la o așa diferență până acum”.

În mod normal, Lucian va boxa cu învingătorul disputei dintre Andre Ward (SUA) și Carl Froch (Marea Britanie), din 17 decembrie, de la Atlantic City, contând ca finală a Super Six.

Este cea de-a 30-a victorie a lui Lucian Bute la profesioniști, dintre care 24 au fost înainte de limită.

Decizia a fost în unanimitate: 120-108, 120-108 și 119-109.

LUCIAN BUTE RĂMÂNE CAMPION MONDIAL LA SUPERMIJLOCIE! L-A ÎNVINS LA PUNCTE PE GLEN JOHNSON.

R12 ULTIMA REPRIZĂ Va risca unul dintre cei doi? Johnson iese la atac. Bute se mișcă bine. Schimb de pumni între cei doi. Fără rezultate vizibile. Bute țintește figura jamaicanului, însă nu dă lovitura decisivă. E din nou în atac. L-a prins pe Johnson în colțul ringului. Bute atacă. Învingătorul s-a decis la puncte. Și acesta nu poate fi altul decât BUTE.

R11 Bute atacă din ce în ce mai mult, cu hotărâre. O nouă serie a românului: dreapta - stânga. Cei doi sunt din nou unul lângă celălalt. Interesant este că până acum ei nu s-au agățat unul de celălalt așa cum mai vedem în meciurile de box. Au luptat curat.

R10 Oboseala se citește pe figura lui Johnson. Croșeu de dreapta la figură! Jamaicanul se clatină... Alți pumni ai românului. Serii de lovituri ale lui Bute. Johnson nu mai are viteza din prima rundă. Bute e lângă el. Îl împinge spre colțul ringului. Bute controlează centrul ringului. Alte serii de lovituri ale românului. Jamaicanul ”prinde multe muște”. Românul se dezlănțuie din nou pe final de repriză.

R9 Bute este în avantaj după opt reprize. Lucian atacă din nou. Croșeu de dreapta al românului. Stângă spre figura lui Johnson. Serie de lovituri. Bute se duce spre rivalul lui, apoi se reîntoarce spre centrul ringului. Lovitură de stânga, Johnson se clatină pentru prima oară în acest meci. O altă dreaptă. Lovește și Johnson. Bute atacă! Lovituri tari între cei doi. Românul a fost mai clar și a dat mai mulți pumni. Cea mai frumoasă repriză de până acum.

R8 Bute este în continuare mai activ. Însă nu riscă. El lovește la siguranță. Domină finalul de repriză.

R7 Meciul este unul tactic. Pentru prima oară în acest meci, Johnson avansează spre Bute. Lucian reușește o stângă, jamaicanul răspunde la corp. Altă stângă la figură. Johnson a renunțat la apărarea ermetică de până acum. Pare a fi un moment important al meciului. Probabil că jamaicanul se gândește că nu poate rezista până la final. Și atunci atacă. Bute se mișcă bine. Și reușește o suită de lovituri. Johnson e în colțul ringului. Lucian s-a apropiat de adversarul său. Două lovituri ale românului, la figură și apoi la corp, chiar înainte de gong.

R6 Johnson e obligat să se înalțe pentru a-l atinge pe Bute. Românul reușește câteva lovituri mai tari. Johnson reacționează. Bute atacă. Cei doi sunt pentru prima oară aproape unul de celălalt. Bute face o eschivă prin care evită pumnul lui Johnson. S-a mai încheiat o repriză.

Lucian Bute şi Glen Johnson

R5 Johnson dă semne de oboseală. Lucian impune un ritm mai mare luptei. A ridicat bratul drept. Se duce mai mult spre Johnson, situație în care trebuie să fie mai atent și la apărare. Bute îl împinge spre colțul ringului. Lucian reușește câteva lovituri spre figură. Repriza aceasta a fost cea mai animată de până acum. Johnson pare obosit deja. Bute nu riscă, însă e din ce în ce mai activ și apasă pe loviturile sale.

R4 Lucian folosește croșeul de dreapta, iar apoi lovește cu stânga. Johnson încearcă să stea la distanță de român. Jamaicanul e prudent. Bute se mișcă mai mult. Are inițiativa, însă nici el nu riscă. Normal, cei doi se cunosc foarte bine. Bute l-a prins în colțul ringului, însă nu atacă decisiv. Nici în această repriză nu am văzut multe lovituri clare, dar Lucian este în avantaj.

R3 Croșeu de dreapta a lui Lucian. Bute lovește tot mai des. Johnson se apără însă bine. Nu riscă. Iată o lovitură la cap a jamaicanului. Bute are avantajul alonjei. Este mai înalt decât rivalului său.

R2. Lucian a fost mult mai activ. S-a dus spre adversarul său, a dat, iar apoi s-a retras. Johnson e închis. Are o apărare ermetică. El se mișcă însă destul de bine pentru vârsta lui.

REPRIZA 1. Cei doi pugiliști se cunosc foarte bine. Se schimbă primele lovituri. Johnson e mai direct. Bute are alura unui scrimer, care caută lovitura decisivă. Prima stângă a lui Bute! Se termină prima repriză.

MARELE MECI A ÎNCEPUT!

ORA 3.48 Cei doi pugiliști au fost prezentați publicului. Spectatorii au izbucnit în urale în momentul în care i s-a făcut prezentarea lui Lucian Bute

ORA 3.47 Lucian Bute și Glen Johnson s-au antrenat deseori împreună - au făcut circa 100 de reprize de pregătire!

ORA 3.45 Înainte de meciul lui Lucian, canadianul Pier-Olivier Cote l-a trimis la podea, în runda a doua, pe americanul Jorge Luis Teron.

LUCIAN BUTE A PĂTRUNS ÎN SALĂ, ÎN URALELE SPECTATORILOR.

ORA 3.40 PROGRAMUL GALEI A FOST MODIFICAT! MECIUL LUCIAN BUTE - GLEN JOHNSON ÎNCEPE PESTE CÂTEVA CLIPE!

Glen Johnson a intrat deja în ring.

ORA 3.30 Veste tristă din lumea boxului profesionist. Legendarul Joe Frazier (67) este grav bolnav! El suferă de cancer la ficat, care a fost descoperit cu puțin timp în urmă. Cum campionul mondial are o vârstă, șansele de vindecare sunt infime. Frazier a devenit celebru după meciul cu Muhammad Ali, din 8 martie 1971, considerat a fi al secolului - a câștigat prin decizie unanimă, după 15 reprize. De asemenea, americanul a fost campion olimpic la Tokyo, în 1964.

ORA 3.25 Lucian Bute este în vestiar și se pregătește pentru meci. Sunt difuzate imagini cu el în Colisee Pepsi din Quebec, iar spectatorii aplaudă.

ORA 3.15 Steve Molitor l-a învins pe Sebastien Gauthier. Decizia celor trei arbitri a fost dificil de dat, ei indicând învingătorul la o diferență minimă: 96-94. Doi dintre ei l-au văzut câștigător pe Molitor, iar unul pe boxerul din Quebec.

ORA 3.10 Lucian Bute, boxer: „Boxez spre America!"

AFLĂ CUM S-A PREGĂTIT LUCIAN BUTE PENTRU MECIUL CU GLEN JOHNSON

Campionul mondial la box crede că anul viitor va ajunge să se lupte pe marile ringuri din SUA. Peste fix trei săptămâni, la 5 noiembrie, Lucian Bute îşi va pune din nou în joc titlul de campion mondial profesionist, la categoria super-mijlocie, versiunea IBF. Jamaicanul Glen Johnson este cel de-al optulea pugilist care va încerca să-i ia, celui poreclit Mister KO, centura de campion.

„Adevărul": Cum stai cu pregătirea?

Lucian Bute: Termin cea mai grea săptămână din cantonamentul pe care îl fac la Miami. Sunt aici de la începutul lui septembrie şi voi rămâne până pe 28 octombrie când mă întorc în Canada. Eu spun că m-am pregătit bine şi că nu o să am nicio problemă de ordin fizico-tactic.

INTERVIUL INTEGRAL ÎL POȚI CITI AICI

ORA 3.00 Meciul Bute - Johnson va fi transmis în România de postul The Money Channel

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi difuzat, în România, de televiziunea The Money Channel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în direct din Quebec. VEZI DETALII AICI

ORA 2.00 La Quebec s-au disputat deja două meciuri din gala în care va boxa Lucian Bute

Înainte de confruntarea dintre Lucian Bute și Glen Johnson, la Colisee Pepsi din Quebec s-au disputat deja două meciuri. În a două confruntare a serii, localnicul Kevin Bizier s-a debarasat rapid de Christian Bladt. În aplauzele mulțimii, canadianul de 27 de ani, care este neînvins (16 victorii, din care 12 prin KO), l-a făcut KO pe veteranul de 36 de ani.

În primul meci din Gala organizată de InterBox, cubanezul Rances Barthelemey (14 victorii, dintre care 11 înainte de limită) a câștigat prin KO, în repriza a doua, în fața mexicanului Alejandro Barrera.

ORA 1.30 Lucian Bute, biografia unui campion

Lucian Bute s-a născut pe 28 februarie 1980 la Pechea, în judeţul Galaţi. A început să boxeze la 14 ani sub îndrumarea antrenorului Felix Păun.

Sala în care se antrena avea doi saci, o pernă de lovit şi o pereche de mănuşi pe care le foloseau pe rând toţi copii. După doar trei ani, Lucian a fost la un pas să renunţe la box din cauza unor probleme medicale. A fost diagnosticat cu dismorfism vertebral. După o serie de tratamente, Bute şi-a revenit şi a inceput sa se afirme in boxul amator.

La 18 ani, in 1998, a câştigat prima medalie mondială: bronz la Campionatele Mondiale de juniori din Argentina (Buenos Aires), fiind antrenat de Vasile Fântană şi Titi Tudor.

Imediat a fost cooptat in lotul naţional al României de seniori coordonat de Francisc Vaştag. La prima sa competiţie majoră, Campionatul Mondial din 1999 de la Houston (Statele Unite) a câştigat medalia de bronz.

Trecerea la profesionism

În 2003, Bute decide să treacă la profesionism şi semnează un contract cu Interbox, grupare care mai avea un român sub contract, Leonard Doroftei, campion mondial la WBA.

Pe 22 noiembrie 2003, Bute debutează la profesionişti, învingându-l pe Robert Muhhammad prin knock-out în repriza a treia într-o gală desfăşurată la Montreal - Centre Bell.

După nouă partide şi nouă victorii, Bute câştigă centura NABF, învingându-l prin knock-out în repriza a patra pe Carl Handy.

Dupa alte patru partide, Lucian cucereşte şi centura WBC America într-un meci câştigat în faţa lui Kabary Salem.
Pe 19 octombrie 2007, la Montreal, Lucian Bute devine campion mondial după victoria prin knock-out în repriza a 11-a în faţa columbianului Alejandro Berrio.

De atunci, Bute şi-a apărat titlul de opt ori: împotriva americanului William Joppy prin KO în repriza a zecea, pe 29 februarie 2008, mexicanului Librado Andrade la puncte, pe 24 octombrie 2008, columbianului Fulgencio Zuniga prin KO în repriza a patra, pe 13 martie 2009, KO în repriza a patra împotriva lui Librado Andrade, pe 29 noiembrie 2009, KO după trei runde cu Edison Miranda, pe 17 aprilie 2010, KO în runda a noua cu americanul Jesse Brinkley pe 15 octombrie 2010, şi KO tehnic în runda a zecea cu britanicul Brian Magee, pe 20 martie 2011. Iar în vară, la București, el a trecut prin KO de francezul Mendy.
Lucian Bute a fost declarat în 2008 şi 2009 sportivul anului în România. Din 2007, el este cel mai bun boxer român în clasamentul Federaţiei Române de Box.

Este considerat cel mai bun pugilist al categoriei supermijlocie de BoxRec, cel mai important site de box din lume, şi de RingMagazine "The Bible of boxing".

VEZI MECIUL BUTE - ALEJANDRO BERRIO

VEZI MECIUL BUTE - LIBRADO ANDRADE (I)

VEZI MECIUL BUTE - FULGENCIO ZUNIGA

VEZI MECIUL BUTE - EDISON MIRANDA

VEZI MECIUL BUTE - LIBRADO ANDRADE (II)

VEZI MECIUL BUTE - JESSE BRINKLEY

VEZI MECIUL BUTE - BRIAN MAGEE

VEZI MECIUL BUTE - JEAN PASCAL

ORA 1.15 Allan Green: "Bute e OK, dar nu e cel mai bun"

Pugilistul Allan Green a declarat că este pregătit să-l înfrunte pe Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. VEZI DETALII AICI

ORA 1.00 Adversarul lui Bute, un bun încasator

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune din nou centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson (foto), în vârstă de 42 de ani VEZI DETALII AICI

ORA 0.30 Mikkel Kessler pariază pe Johnson în disputa cu Lucian Bute

Fără îndoială, lumea boxului nu este una a prieteniilor între sportivi. Nici nu ar putea fi de vreme ce pugiliștii își "cară" pumni unii altora. Provovat în mai multe rânduri de Lucian Bute, danezul Mikkel Kessler a refuzat mereu confruntarea. Iar acum declară că Glen Johnson va câștiga în fața românului.

Boxerul danez a declarat pe site-ul Lionheart Boxing că nu va paria un sfanț pe cel socotit favorit în disputa din 5 noiembrie. "Toată lumea crede că Bute va câștiga ușor, însă eu pariez pe Johnson. Este foarte dificil să boxezi cu el. Se închide bine și e foarte greu să-l atingi cu o lovitură puternică. Pumnii săi sunt foarte periculoși. Cred că-l va doborî pe Bute", a spus cel care va boxa în aceeași zi, dar la Copenhaga, cu germanul Robert Stieglitz.

Reprezentanții lui Interbox au declarat recent că i-au făcut o a doua ofertă lui Kessler, mult mai atractivă din punct de vedere financiar decât prima, însă acesta a refuzat să boxeze cu Lucian Bute. Născut în 1 martie 1979, în capitala Danemarcei, acesta a devenit campion mondial WBA la supermijlocie în 12 noiembrie 2004, iar apoi și WBC în 14 octombrie 2006. Pe prima centură a deținut-o în două perioade (2004-2007, 2008-2009), ca de altfel și pe cealaltă (2006-2007, 2010). În cariera de boxer profesionist, el a obținut 44 de victorii (33 prin KO) și a pierdut de două ori. Kessler nu a luptat niciodată cu Johnson.

ORA 0.00 Meciul Bute - Johnson se va disputa la Colisee Pepsi din Quebec

Este pentru a treia oară când Bute va boxa în capitala regiunii cu acelaşi nume şi, totodată, a noua oară când românul îşi va apăra titlul. Întâlnirea va fi transmisă de Showtime. "Sunt bucuros că voi boxa din nou în Quebec. Prima mea prezenţă aici a fost o experienţă de neuitat. Îmi imaginez ce atmosferă va fi în Colisee Pepsi, în 5 noiembrie", a declarat românul. VEZI DETALII AICI

LA COLISEE PEPSI DIN QUEBEC SE ORGANIZEAZA COMPETITII SPORTIVE DIVERSE, DAR SI CONCERTE

ORA 23.45 Johnson era pe lista lui Bute încă dinainte să știe că Pavlik va refuza să lupte cu el

Oficialii de la Interbox aveau alte trei opţiuni în alegerea unui adversar pentru campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF. Lucian Bute este decis să „deschidă porţile Americii", după cum singur a declarat-o. În primăvara viitoare, el ar putea boxa cu Ward sau cu Froch. VEZI DETALII AICI

ORA 23.35 RETRĂIEȘTE ULTIMUL MECI AL LUI BUTE: VICTORIE PRIN KO, LA BUCUREȘTI, ÎN FAȚA FRANCEZULUI MENDY

Lumea întreagă e unanimă: românul e un incontestabil lider mondial la supermijlocie. Mendy s-a convins pe propria-i piele când Lucian l-a trimis la podea în nici patru reprize. A fost cea de-a 29-a victorie a lui Bute la profesionişti, dintre care 24 înainte de limită. Obiectivul lui Bute rămâne acelaşi: să unifice centurile. VEZI DETALII AICI

ORA 23.30 Bute: "Cu Johnson va fi meciul carierei"

Pugilistul Lucian Bute a declarat că, ţinând cont de palmaresul şi experienţa viitorului său adversar, Glen Johnson, meciul din 5 noiembrie este cea mai mare provocare a carierei sale şi că nu şi-a propus să-l învingă pe jamaican prin KO, ci să câştige lupta pas cu pas, informează boxingscene.com. VEZI DETALII AICI

ORA 23.15 Lucian Bute, în topul celor mai bine plătiţi boxeri în 2011

Bute, unul dintre cei mai buni pugilişti la categoria supermijlocie, se află pe primul loc în clasamentul realizat de boxrec.com şi este printre primii şi-n privinţa câştigurilor. VEZI DETALII AICI

ORA 23.00 Managerul lui Johnson se teme că Bute ar putea fi favorizat de arbitri

Managerul pugilistului Glen Johnson, Henry Foster, se teme că Lucian Bute ar putea fi favorizat de arbitrii-judecători la meciul din 5 noiembrie, în care românul îşi va pune în joc centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. VEZI DETALII AICI

image

UPDATE 15.15 Lucian Bute a declarat înaintea meciului cu jamaicanul Glen Johnson, în care îşi va pune în joc centura IBF la categoria supermijlocie, că este pregătit "pentru război" şi a precizat că această confruntare este extrem de importantă, fiind în joc viitorul său, informează presa canadiană.

"Sunt pregătit pentru săzboi. Pentru că sâmbătă noapte ştiu, sunt convins că va fi război din prima secundă. Este cariera mea, este centura mea şi este viitorul meu. Este mult prea important", a spus Bute, care până la meci va mânca puţin, va asculta muzică şi va rămâne concentrat.

Lucian Bute a precizat că este pregătit pentru un meci de 12 runde: "În mintea mea este clar că vor fi 12 runde, dar mi-ar face plăcere dacă aş putea să îl bat mai repede. Voi intra în ring cu o încredere incredibilă".

Glen Johnson s-a declarat nerăbdător să îl înfrunte pe Bute. "Va fi un meci foarte bun. Va fi atractiv pentru oricine îl va urmări. Nu trebuie să fii un fan al boxului, vei deveni unul la noapte, veţi vedea. Abia aştept să îl bat pe Bute, iar apoi să îl înving pe câştigătorul meciului Ward - Froch (Super Six)", a afirmat jamaicanul.

Lucian Bute

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sâmbătă, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începând cu ora 5.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi în reluare duminică după-amiază.

Pugilistul român se poate pregăti liniştit acum pentru meciul de duminică dimineaţă. Lucian a trecut cu brio de cântarul oficial, la fel cum a făcut-o şi adversarul său.

Ambii sportivi s-au încadrat sub limita categoriei de 76,203 kg (168 livre).

VEZI AICI CUM A DECURS CÂNTARUL OFICIAL!

Campionul mondial IBF a oprit cântarul la 75,843 kg (167,4 livre), în timp ce adversarul său a fost cu câteva grame mai uşor, 75,432 kg (166,5 livre).

Meciul dintre Bute şi Johnson e duminică dimineaţă de la ora 4, ÎN DIRECT la Money Channel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite