Meciul Bute - Johnson se va disputa la Colisee Pepsi din Quebec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute şi Glen Johnson s-au întâlnit, faţă-n-faţă, în cadrul unei conferinţe de presă organizată de Interbox, în Canada. Disputa în care campionul mondial la supermijlocie, în versiunea IBF, îşi va pune centura în joc va avea loc în oraşul Quebec, la Colisee Pepsi.

Este pentru a treia oară când Bute va boxa în capitala regiunii cu acelaşi nume şi, totodată, a noua oară când românul îşi va apăra titlul. Întâlnirea va fi transmisă de Showtime. "Sunt bucuros că voi boxa din nou în Quebec. Prima mea prezenţă aici a fost o experienţă de neuitat. Îmi imaginez ce atmosferă va fi în Colisee Pepsi, în 5 noiembrie", a declarat românul. "Mă aştept la o luptă dură! Îl cunosc bine pe Glen Johnson. Este un boxer agresiv, care exercită o presiune constantă. M-am pregătit alături de el, în 2009, însă antrenamentul nu se compară cu un meci. Voi fi un alt Lucian Bute în ring şi îi voi pregăti surprize lui Glen. Este o mare încercare pentru mine şi o victorie în faţa lui îmi va consolida locul printre cei mai buni la supermijlocie".

În vârstă de 42 de ani, pugilistul jamaican s-a arătat bucuros că îl poate înfrunta pe Bute. "În 5 noiembrie, veţi vedea cel mai bun Glen Johnson, unul cum nu a mai fost niciodată. Voi veni la Quebec pentru a deraia trenul Bute şi a lua centura IBF în Florida. A redeveni campion mondial şi a-l învinge pe unul dintre cei mai buni boxeri ai categoriei supermijlocie de pe plantă este o oportunitate pe care nu vreau să o ratez". 

Interbox a anunţat că va pune în vâzare biletele la meciul Bute - Johnson în 17 septembrie. Disputa va fi transmisă în SUA de Showtime. Bute a disputat 29 de meciuri la profesionişti, câştigându-le pe toate, dintre care 24 înainte de limită. În ultima dispută, la Bucureşti, el l-a învins prin KO, în repriza a 4-a, pe francezul Jean-Paul Mendy. Fost campion mondial, Glen Johnson are 51 de victorii la activ (35 prin KO), 15 eşecuri şi două meciuri egale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite