Managerul lui Johnson se teme că Bute ar putea fi favorizat de arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul pugilistului Glen Johnson, Henry Foster, se teme că Lucian Bute ar putea fi favorizat de arbitrii-judecători la meciul din 5 noiembrie, în care românul îşi va pune în joc centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

"Cel mai mare risc al nostru este să pierdem pe o decizie locală. Arbitrii-judecători îl vor vedea pe Lucian Bute ca fiind cel care trebuie să boxeze cu câştigătorul Super Six, deci acela pe care ar vrea mai mult să îl vadă învingător. Fără să aibă intenţii rele, un promotor de box poate fi generos, călduros, foarte primitor faţă de arbitrii-judecători. Poţi să îi faci să călătorească la clasa I sau la bagaje. Poţi să îl cazezi într-un mare hotel sau într-un hotel amărât. Asta este situaţia", a spus Henry Foster, subliniind însă că nu pune la îndoială onestitatea celor de la Interbox, clubul la care este legitimat Bute.

Glen Johnson a declarat că şi publicul ar putea influenţa prestaţia sa şi a lui Bute. "Nu va fi uşor să îi înfrunt pe Bute şi pe fanii săi", a afirmat el.

"Glen merge în Canada la invitaţia lui Lucian Bute. Este evident că nu vor fi mulţi fani ai lui Glen Johnson în arenă, dar sperăm că aceia care vor fi acolo vor face gălăgie multă", a menţionat Henry Foster.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Jamaicanul Glen Johnson a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.

Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite