Poveşti bizare cu bani în dosarul "Şpaga la vamă". Află cum a recuperat un poliţist de frontieră judecat 5.000 de euro confiscaţi la descinderi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără ajutorul unui avocat, pentru că nu şi-a permis să-şi angajeze unul, un poliţist de frontieră a reuşit să convingă instanţa de judecată să îi restituie banii care i-au fost confiscaţi în urma descinderilor de la începutul anului. Banii proveneau de la nunta poliţistului, care a avut cu câteva luni înaintea descinderilor.

Agentul Constantin Moaleş face parte din grupul poliţiştilor de frontieră şi vameşilor trimişi în judecată de procurorii DNA pentru că au ajutat traficanţii de ţigări să introducă marfă de contrabandă în ţară. În urma percheziţiilor făcute în luna februarie, procurorii DNA au dispus confiscarea tuturor sumelor de bani găsite în casele suspecţilor. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Constantin Moaleş, care a avut nunta cu câteva luni înainte şi nu a apucat să cheltuie banii pe care i-a primit împreună cu soţia sa. În februarie, tânărul s-a trezit că a rămas fără niciun leu în casă. După câteva luni bune, el a reuşit să-şi recupereze banii.

Şeful poliţiştilor de frontieră şpăgari: „Nu ştiam că se lua mită. Sunt şocat!"

Cum a căzut brusc la pat, grav bolnav, bossul vameşilor şpăgari, după ce a aflat că e urmărit penal pentru favorizarea infractorului

PREMIERĂ: Vameşii şi poliţiştii acuzaţi că au luat şpagă, plimbaţi prin toată ţara cu elicopterele

Fără niciun avocat pentru că nu şi-a permis încă să angajeze unul, poliţistul de frontieră i-a explicat judecătorului de la Curtea de Apel Timişoara că prejudiciul menţionat în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA reprezintă doar 200 din cei 5.200 de euro, motiv pentru care instanţa a dispus să îi fie restituită diferenţa.

Funcționarii corupți susțin că au luat mita provocați de agenții sub acoperire

Două vămi din Vestul României, blocate de mascaţi: au fost reţinuţi toţi vameşii şi poliţiştii de frontieră

GALERIE FOTO DE LA DESCINDERILE DIN VAMA MORAVIŢA DIN TIMIŞ

„Am avut nunta în noiembrie, iar în februarie au fost percheziţiile. Vi se pare normal să mi se ia banii de la nuntă? Nu mi-am permis nici să angajez un avocat", ne-a spus tânărul. Acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat şi luare de mită în formă continuată, respectiv două acte materiale. Prejudiciul stabilit de procurori a fost de 175 de euro şi 40 de lei.

Partidă de sex cu o poliţistă, filmată de ofiţerii anticorupţie

Paranoia microfoanelor la Moraviţa: vameşii şi poliţiştii de frontieră se tem că încă sunt filmaţi şi ascultaţi

Vameş săltat pentru mită: "Sexul şi şpaga sunt reginele vămilor din România"

Tupeu de vameş: a vrut să-şi închirieze elicopter din Ungaria ca să vină la serviciu

Vameşi şi poliţişti filmaţi în timp ce urmăreau filme porno

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite