EXCLUSIV Mama piţipoancei de la IMM: „Era mai moral să intervin la un coleg să o angajeze? Fiţi convins că se putea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama fotomodelului Bianca Jurcă nu vede nimic imoral în faptul că şi-a angajat beizadeaua în instituţia de stat pe care o conduce. Fata directoarei a fost examinată chiar de subalternii mamei ei. O altă situaţie pe care şefa de la Agenţia IMM o consideră normală.

Lelica Crişan, şefa Agenţiei IMM Timiş a declarat într-un interviu că nu e nimic imoral sau anormal în faptul că şi-a angajat fata, fotomodelul Bianca Jurcă, în instituţia pe care o conduce.


CLICK PE POZĂ pentru GALERIE FOTO

Mai citeşte:
VOCEA BANATULUI Tupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

image

A pozat sexy şi a fost dată afară de la prefectură

Tânăra s-a remarcat la Timişoara după ce a pozat în ipostaze sexy şi la prezentări de modă. Bianca Jurcă mai are lipici la funcţii plătite din bani publici. A fost consilieră personală a actualului ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, şi funcţionară la Prefectura Timiş. Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu a dat-o afară pentru că a considerat că afectează imaginea instituţiei. Ulterior tânăra a fost angajată chiar în instituţia pe care o conduce mama ei: Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Timiş (IMM).  


image

„Mi se pare normal!"

„Da. Mi se pare normal. Este pe o perioadă determinată. Cât este o doamnă în concediu de maternitate. Nu am titularizat-o pe post, nu i-am creat un post", a declarat Lelica Crişan. Aceasta e explicat faptul că fiica ei are studii superioare şi că a fost examinată înainte de ocuparea postului. Luată de val, în discuţie, mama piţipoancei de la Agenţia IMM Timiş a mai oferit o scuză uluitoare: putea să intervină la alt şef de instituţie să o angajeze,dar nu a făcut-o.  „Consideraţi că era mai moral să intervin la o colegă sau la un coleg ca să o angajeze ? Nu era acelaşi lucru ? Fiţi convins că se putea, are două facultăţi terminate, are masterat!", a declarat şefa de la Agenţia IMM.

UPDATE VIDEO. Subiectul a fost discutat astăzi la B1 TV


EXCLUSIV Sexy-consiliera angajată de mamă la fonduri europene îşi face salon de fiţe pe banii UE


CLICK pe poză pentru imagini din timpul scandalului provocat de Bianca Jurcă în redacţia Adevărul de Seară Timişoara

Sexy-consiliera de la Agenţia IMM a făcut scandal: „Funcţionarii pot poza în lenjerie intimă!" GALERIE FOTO

Prefectul de Timiş,  Mircea Băcală este însă de părere că situaţia nu e normală. „Eu nu am copil,dar în niciun caz nu mi-aş angaja soţia la instituţia Prefectului", a declarat Băcală.

image

Examinată de subalternii mamei ei

Lelica Crişan a mai explicat că fiica ei a fost angajată în urma unui concurs la care nu a participat altcineva. Examinatorii au fost chiar subalterni ai mamei persoanei examinate. „Nu au participat alte persoane la concurs şi nu au participat nici la alte concursuri. Din echipa de examinare au făcut parte persoana de la resurse umane, juristul şi toţi cei responsabili de asta, toţi sunt subalternii mei. Examinarea constă din bibliografie şi din procedurile pe programe, nu din sloganul UE", a explicat şefa de la Agenţia IMM.



CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO:

Lelica Crişan are convingerea că întreaga situaţie este firească. „Este moral şi normal pentru că e pe o perioadă determinată şi există o experienţă pe care poate să o câştige dintr-un post. Tinerii nu trebuie, indiferent dacă e copilul meu sau al altuia, cred că dacă o găseaţi pe stradă sau într-un bar era o altă problemă, iar dacă o găsiţi că munceşte e o problemă. Indiferent ce face e o problemă", a mai spus Lelica Crişan. Aceasta a mai ţinut să spună că fiica ei nu e piţipoancă şi că nu i se pare normal să fie etichetată aşa.



CITEŞTE ŞI:

image
image
Bianca Jurcă speră să se întoarcă cu o experinţă plăcută de la concurs
image

Fotomodelul Bianca Jurcă va lupta pentru 100.000 de dolari în Republica Dominicană

Bianca Jurca, una dintre frumoasele din capitala Banatului, a câştigat un concurs „fantomă" de miss

PORTRET: Bianca Jurcă în finala Miss World Championship




CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Show incendiar

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Malin Bot, despre acest incident, pe platforma "ideilibere.ro":

Ecce piţipoanca lu` mama! Iată cocalarul cu BMW! GALERIE FOTO

Piţipoanca nebună, poliţiştii impotenţi şi o idee infinită


vezi video cu emisiuni realizate de Malin Bot şi citeşte alte detalii, mai jos:

  

Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta

image image image image image image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite