PORTRET: Bianca Jurcă în finala Miss World Championship

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Jurcă
Bianca Jurcă

Ocupanta locului trei la Miss România din 2008 va lupta pentru un premiu de 100.000 de dolari şi imaginea UNICEF pe un an.

Timişoreanca Bianca Jurcă va reprezenta România în finala concursului de frumuseţe Miss World Championship, care se va desfăşura în Republica Dominicană. Tânăra s-a înscris la o preselecţie şi a primit vestea cea bună la două luni de la casting. Bianca Jurcă are deja o experienţă bogată în lumea modelingului. Spune că de la cinci ani a început să defileze în faţa bunicii.

La 12 ani a participat la prima şedinţă foto. „Îmi place să fiu admirată. Nu cred că există femeie căreia să nu îi placă să fie privită, în mod plăcut, desigur”, a declarat Bianca Jurcă. La 18 ani a devenit Miss Timişoara.

Experienţa Miss România

Tânăra se poate lăuda cu un loc III ocupat la concursul Miss România, în anul 2008. Bianca susţine că a fost o experienţă pe care nu doreşte să o mai repete.

„Nu mi-a plăcut deloc organizarea la Miss România. Am intrat în cantonament cu o săptămână înainte de concurs. Nu aveam voie să ieşim, repetam câte 12 ore pe tocuri. În ziua concursului eram distrusă. Cu două zile înainte de finală mi-au ieşit două bubiţe pe faţă. Am cumpărat de la farmacie o cremă de regenerare a epidermei, însă a doua zi mi-a ars pielea. A trebuit să fiu machiată strident. Însă, până la urmă, locul ocupat a fost destul de onorant”, a mai spus Bianca Jurcă.

Vrea să fie avocat

Timişoreanca a absolvit Facultatea de Biologie, iar acum este studentă în anul III la Facultatea de Drept la Timişoara. Se poate lăuda şi cu un curs de machiaj la Milano, iar acum are propriul ei salon. Timp de doi ani a fost imaginea unor centre de înfrumuseţare din Milano şi Treviso, iar timp de două luni a ocupat postul de secretară a fostului prefect, Ovidiu Drăgănescu. „Vreau să termin facultatea şi să devin o avocată bună. Mă gândesc să intru serios şi în politică. Moda e un hobby”, a mai declarat frumoasa timişoreancă.

În perioada în care a fost secretara prefectului, Bianca Jurcă a fost numită de presă „Bomba sexy de la Prefectură”, apelativ pentru care avea să plătească. „Am fost demisă pentru că s-a amestecat instituţia cu imaginea mea”, şi-a amintit Jurcă.

Frumseţea fără  inteligenţă este inutilă

Dacă ar fi să aleagă între frumuseţe şi inteligenţă, Bianca Jurcă susţine că acum ar merge pe varianta a doua. „La 18 ani aş fi ales frumuseţea. Acum însă pot să spun că e important să ai ceva în cap. Frumuseţea trece. E important să ştii să te pui în valoare. Dacă eşti doar frumoasă, nu ai niciun avantaj. Pe mine nu m-a ajutat doar frumuseţea”, a afirmat bănăţeanca.

Întrebări şi răspunsuri

De ce nu ţi-ai ridicat premiul de la Miss România?
Premiul era o vacanţă pe yacht, la Monte Carlo. Nu m-am dus pentru că era pentru o singură persoană. Dacă te cheamă singură, e ceva ciudat. Dar am aflat apoi de la fete că nu au avut căldură, erau nevoite să prezinte pentru nişte moşi şi numai vacanţă nu a fost.

Ce ştii despre finala din Republica Dominicană?
Foarte multe nu ştiu nici eu. Marea finală va avea loc în luna martie, iar premiul cel mare este 100.000 de dolari. Am înţeles, că în plus, câştigătoarea devine imaginea UNICEF, pe un an.

Ce-i place
„Îmi place să fac sport. În special fitness. Îmi tonific corpul în fiecare zi. Chiar are efect. Înainte am practicat înotul, patru ani, dar am jucat şi handbal”, a declarat Bianca Jurcă.

Ce nu-i place
„Nu îmi place bârfa. Eu nu bârfesc. Evit. Chiar dacă am o părere proastă despre cineva, prefer să o păstrez pentru mine. De asemenea, nu îmi place că sunt judecată doar pentru că arăt bine. O persoană care arată bine nu trebuie să fie şi proastă”, a mai spus Jurcă.

Profil
Născută. 30.10.1984. Timişoara
Educaţie. Facultatea de Biologie, Facultatea de Drept (anul III).
Experienţă. Face modeling de la 12 ani. A ocupat locul III la Miss România, în 2008.
Familie. Necăsătorită

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite