VOCEA BANATULUITupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Jurcă este o tânără care a excelat în ultimii ani, la Timişoara, prin participarea la diverse concursuri de frumuseţe, unde a defilat mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Pe lângă cariera în modă şi cluburi, Bianca Jurcă a visat, ca orice piţipoancă respectabilă, să facă şi politică, urmând un drum sinuos prin instituţii publice.

Modul în care s-a strecurat pe posturi plătite din taxe şi impozite denotă dezastrul care guvernează statul român, în toate structurile lui. Valeriu Tabără, actualul ministru al Agriculturii, a luat-o consilieră personală a „omului Tabără", la cabinetul parlamentar. Pe ce criterii a decis Valeriu Tabără să o angajeze nu e foarte clar.

Ulterior tânăra a aterizat în ograda fostului prefect Ovidiu Drăgănescu, din nou pe criterii complet necunoscute. Pentru că a combinat prea des statutul de funcţionar cu alte activităţi mai mult sau mai puţin deocheate, tânăra a fost dată afară de la Prefectura Timiş.

Să nu vă imaginaţi că aici s-a pus punct carierei tinerei în funcţii publice. Nici vorbă. Pe lângă calităţile vizibile cu ochiul liber, de la o poştă, care au propulsat-o pe lângă politicieni, Bianca Jurcă mai are o altă mare calitate.

Este fiica unei persoane importante din conducerea locală a partidului aflat la putere. Lelica Crişan este consilier judeţean şi director la Agenţia pentru IMM-uri.

În dublă calitate de şef al instituţiei şi mamă a piţipoancei, doamna Crişan şi-a angajat fata pe post de consilier în programe europene. Faptul că „piţi" habar nu are ce este UE, desigur este irelevant. Important este că e fata cui trebuie şi că mama are funcţie în partid.

Un act de nepotism care te lasă mască şi care arată că persoanele ajunse la putere au pierdut orice fărâmă de decenţă. Dacă au avut vreodată aşa ceva.


Mă întreb ce este în mintea funcţionarilor de la Agenţia pentru IMM-uri, când se gândesc la cum au ajuns să fie colegi cu un astfel de personaj. Mă întreb cum îşi sancţionează mama propria beizadea, dacă nu respectă fişa postului. Este un conflict de interese evident care trădează adevărata natură a celor care deţin acum puterea. Nu sunt un partid, sunt o gaşcă interesată doar să-şi rezolve propriile probleme personale. Culmea tupeului este că acum piţipoanca pusă stăpână pe bani europeni cere fonduri UE pentru a-şi face propriul coafor.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Malin Bot pe platforma "ideilibere.ro":

Piţipoanca nebună, poliţiştii impotenţi şi o idee infinită


vezi video cu emisiuni realizate de Malin Bot şi citeşte alte detalii, mai jos:

  

Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta

image image image image image image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite