EXCLUSIV Sexy-consiliera angajată de mamă la fonduri europene îşi face salon de fiţe pe banii UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul Bianca Jurcă, angajată ca şi consilier Programe Europene la Agenţia pentru IMM-uri Timiş, acolo unde director este mama ei, cere, prin ADR Vest, 122.000 de euro de la Uniunea Europeană pentru a-şi moderniza salonul de înfrumuseţare, pe care îl conduce „după ora 17.00”, când iese de la serviciu.

ULTIMA ORĂ: Sexy-consiliera de la Agenţia IMM a făcut scandal: „Funcţionarii pot poza în lenjerie intimă!" GALERIE FOTO

CITEŞTE ŞI:

Fotomodelul Bianca Jurcă va lupta pentru 100.000 de dolari în Republica Dominicană

Bianca Jurca, una dintre frumoasele din capitala Banatului, a câştigat un concurs „fantomă" de miss

PORTRET: Bianca Jurcă în finala Miss World Championship

Mai citeşte şi:

VOCEA BANATULUI Tupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

Cariera Biancăi Jurcă a avut un parcurs extreme de interesant. Chiar dacă a lucrat ca şi secretară la Prefectura Timiş şi asistentă a Ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără, tânăra s-a făcut remarcată doar prin pozele în care a apărut mai mult goală decât îmbrăcată. În 2008, o angajată a Agenţiei pentru IMM-uri Timiş pleacă în concediu de maternitate, iar locul ei este luat de Bianca Jurcă, fiica directoarei care conduce instituţia. Tânăra ocupă şi în prezent funcţia de consilier Programe Europene, învăţându-i pe patronii IMM-urilor să atragă bani de la UE. Mama tinerei, Lelica Crişan, susţine că fiica ei a fost angajată în urma unui concurs la care a participat singură pentru că nu s-au prezentat alţi candidaţi.



CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO:

Experienţă folosită din plin

Activitatea de la Agenţia pentru IMM-uri i-a folosit de minune sexi-consilierei, iar în luna iulie a anului trecut, aceasta a depus la Agneţia pentru Dezvoltare Regională Vest un proiect pentru o finanţare europeană de 122.000 de euro, nerambursabili. Proiectul prevede modernizarea salonului de înfrumuseţare SC BYANKA STAFF SRL, deţinut de Bianca Jurcă. Reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest susţin că nu poate fi vorba de un conflict de interese pentru că e vorba de două instituţii diferite, ADR care finanţează IMM-uri cu cel mult nouă angajaţi, iar Agenţia pentru IMM-uri, care finanţează întreprinderi mici şi mijlocii cu peste 10 angajaţi. „Nu este niciun conflict de interese, am şi eu dreptul să-mi dezvolt afacerea. Care e problema? E singurul program la care puteam să accesez şi eu”, a spus Bianca Jurcă. Aceasta mărturiseşte că a folosit experienţa de la Agenţia pentru IMM-uri în depunerea proiectului, dar „am şi fost ajutată”.



CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Proiectul „eligibil”, dar cu probleme


Bianca Jurcă a depus cererea de finanţare în luna iulie a anului trecut, iar, potrivit datelor postate pe siteul ADR Vest, proiectul este încă în stadiul de evaluare. „Potrivit procedurilor se depune proiectul, se verifică conformitatea, în sensul că se verifică dacă documentele sunt complete şi dacă ceea ce cere solicitantul este eligibil. Urmează evaluarea tehnică, făcută de exeperţi desemnaţi direct de minister şi verificarea la faţa locului, iar apoi contractarea”, a explicat şeful ADR Vest, Sorin Maxim.



Chiar dacă cererea Biancăi Jurcă a fost aprobată de principiu, se pare că proiectul întâmpină dificultăţi, iar notorietatea sexi-consilierei este mai degrabă un dezavantaj decât un privilegiu. „Momentan aştept şi aştept de mult timp. Dacă lucrez acolo nu înseamnă că se rezolvă atât de repede, dimpotrivă. Din câte am auzit ieri, chiar sunt nişte probleme cu proiectul meu. Am primit înştiinţare că trebuie să fac nişte clarificări. Deja e a doua oară când primesc clarificări”, a spus tânăra, care şi-a epuizat dreptul de a mai face clarificări ale proiectului. Potrivit procedurilor, astfel de lămuriri pot fi aduse de maximum două ori.

image
image
Bianca Jurcă speră să se întoarcă cu o experinţă plăcută de la concurs Show incendiar
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite