Piţipoanca de la Agenţia IMM a făcut scandal: „Funcţionarii pot poza în lenjerie intimă!" GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul Bianca Jurcă a strigat şi a ameninţat în redacţie la câteva ore după ce a fost publicată informaţia că vrea să încaseze bani europeni pentru modernizarea salonului de înfrumuseţare pe care îl deţine.

Jurcă a fost angajată consilier pentru programe europene chiar într-o instituţie condusă de mama ei, Lelica Crişan. Este vorba de Agenţia pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM), unde Lelica Crişan este director.

Mai citeşte şi:

VOCEA BANATULUI Tupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

Miercuri dimineaţă adevarul.ro a dezvăluit faptul că Jurcă cere 122.000 de euro din fonduri europene, prin Agenţia de Dezvoltare Regională Vest, pentru modernizarea unui salon de înfrumuseţare pe care îl deţine. În cursul zilei de marţi jurnaliştii Adevărul de Seară au făcut public faptul că Jurcă a fost angajată în instituţia condusă de mama ei în urma unui concurs la care a fost singura participantă.

pe poză pentru galerie foto!

„Funcţionarii publici pot poza în lenjerie intimă!
"

image

Chiar în timp ce postul Realitatea TV difuza ştirea preluată de pe adevarul.ro, privind finanţarea europeană cerută de Jurcă, aceasta a făcut scandal în redacţia Adevărul de Seară Timişoara. A ţipat şi a ameninţat susţinând că este, de fapt, deranjată doar de cuvântul „piţipoancă".

EXCLUSIV Sexy-consiliera angajată de mamă la fonduri europene îşi face salon de fiţe pe banii UE

Ştiţi ce înseamnă meseria de model. Chiar dacă pozez în lenjerie intimă nu sunt uşuratică şi nu intră în contradicţie cu statutul de funcţionar public", a strigat Jurcă. Aceasta a mai spus că nu vede nimic anormal în faptul că a fost angajată chiar în instituţia condusă de mama ei.  „Dar la Prefectură cum m-au angajat ? Cum am putut să lucrez la Prefectură ?" a mai vociferat Jurcă, după care a părăsit intempestiv redacţia aruncând un „vorbim" pe ton ameninţător.


CLICK pe poză pentru galerie foto!

image

A plecat nervoasă, pe contrasens

Aceasta nu a explicat dacă era în timpul programului de serviciu şi dacă a informat conducerea instituţiei unde lucrează, respectiv pe mama ei, că intenţionează să se deplaseze la redacţia Adevărul de Seară. La plecare s-a urcat într-un autoturism de lux Audi şi a părăsit Piaţa Sfântul Gheorghe circulând pe contrasens.


image

„Nu ştiu nimic!"

Lelica Crişan, director coordonator al Agenţiei pentru IMM Timiş, mama Biancăi Jurcă, a declarat că nu ştie nimic. „Nu ştiu ce s-a întâmplat şi nici dacă Bianca era în timpul programului. Sunt la Consiliul Judeţean în comise. Am să mă interesez", a declarat Lelica Crişan. Aceasta este şi consilier judeţean PD-L.



CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO:

image
image
Bianca Jurcă speră să se întoarcă cu o experinţă plăcută de la concurs

A fost dată afară de la Prefectura Timiş

Bianca Jurcă are 27 de ani şi s-a remarcat prin prezentări de modă şi pictoriale în care a apărut foarte sumar îmbrăcată. A fost consilier personal al actualului ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără şi funcţionar la Prefectura Timiş. În august 2008 a fost dată afară de la Prefectura Timiş, considerându-se că are un comportament care afectează imaginea instituţiei. În acelaşi an a fost angajată de mama ei la instituţia pe care cea din urmă o conduce.



CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Show incendiar

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Malin Bot, despre acest incident, pe platforma "ideilibere.ro":

Ecce piţipoanca lu` mama! Iată cocalarul cu BMW! GALERIE FOTO

Piţipoanca nebună, poliţiştii impotenţi şi o idee infinită


vezi video cu emisiuni realizate de Malin Bot şi citeşte alte detalii, mai jos:

  

Libertatea cuvântului ne aparţine nouă şi nimic nu poate să o îngrădească, dacă noi nu vrem asta

image image image image image image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite