Fotomodelul Bianca Jurcă va lupta pentru 100.000 de dolari în Republica Dominicană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finala concursului Miss Wold Championship va avea loc în luna martie. Pe lângă bani, câştigătoarea va fi desemnată şi imaginea UNICEF pe un an de zile.

Timişoreanca Bianca Jurcă va reprezenta România în finala concursului de frumuseţe Miss Wold Championship, care se va desfăşura în Republica Dominicană. Aceasta nu se aştepta să fie selecţionată, mai ales că a primit vestea la două luni de la casting. Bianca Jurcă speră să aibe parte de o experienţă mai plăcută decât cel de la concursul Miss România, unde a ocupat locul III.

Nu mi-a plcăut deloc organizarea la Miss România. Am intrat în cantonament cu o săptămână înainte de concurs. Nu aveam voie să ieşim, repetam câte 12 ore pe tocuri. În ziua concursului eram distrusă, mai ales că mi-au ieşit şi nişte bube pe faţă ”, a declarat Jurcă.


Bianca Jurcă, locul III la Miss România

Mai mult, Bianca Jurcă a refuzat să îşi ridice premiul, o vacanţă pe yacht, la Monte Carlo. "Nu m-am dus pentru că au dat un singur loc. În mod normal se dă pentru două persoane. Dacă te cheamă singură pentru două săptămâni e dubios. Am aflat de la cele care au fost acolo că se încălzeau cu fenul. A fost foarte urât", a mai spus Bianca Jurcă.



Vrea să fie avocată

Bianca Jurcă a absolvit Facultatea de Biologie, iar acum este studentă în anul III, la Facultatea de Drept. Timp de doi ani a fost imaginea unor centre de înfrumuseţare din Milano şi Treviso, iar timp de două luni a ocupat postul de secretară a fostului prefect, Ovidiu Drăgănescu. „Vreau să termin facultatea şi să devin o avocată bună. Mă gândesc să intru serios şi în politică. Moda e un hobby”, a mai declarat frumoasa timişoreancă. Finala concursului din Republica Domninicană va avea loc în martie, iar premiul cel mare este 100.000 de dolari, plus imaginea UNICEF, pe un an. 


Bianca Jurcă
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite