Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 Timişoara. Vezi aici cu ce notă ai rămas!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii timişoreni care fie au picat, fie nu sunt mulţumiţi de nota luată la Bacalaureat vor afla în foarte scurt timp rezultatul contestaţiilor depuse la începutul săptămânii. Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla primul rezultatele la contestaţiile înaintate la sesiunea de Bacalaureat 2011.

Agonie și extaz la afișarea contestațiilor: unul a trecut după recorectare, altul a rămas picat "la mustaţă"

UPDATE 19.40:
Listele cu rezultatele contestaţiilor la Bacalaureat au fost afişate la majoritatea centrelor de examinare din Timişoara. Din primele date reiese că rezultatele nu sunt spectaculoase, diferenţele între note nefiind foarte mari. În aceste condiţii au fost cazuri în care elevi cu note sub 5 au depăşit pragul, dar nu le-a fost suficient să fie declaraţi admişi pentru că nu au reuşit să obţină media generală peste 6. De asemenea au fost cazuri de elevi cu note peste 5, care au făcut contestaţie şi au primit notă mai mică, însă situaţia generală nu a fost modificat, fiind respinşi încă de prima dată. Cei mai fericiţi au fost cei care au obţinut note de trecere în urma contestaţiilor. 

   

CLICK PE POZE pentru galerie foto de la afişarea rezultatelor

image
image
image
image

Urmăreşte timisoara.adevarul.ro pentru a vedea cine a trecut BAC-ul după contestaţii, dar şi cine l-a picat cu câteva sutimi. 

UPDATE ORA 14.30: Conform primelor date oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, din cele 2.102 lucrări contestate, 1.334 de note nu au fost modificate. Din cele modificate, 286 de note au fost scăzute (284 de note au scăzut cu sub 1,5 puncte, iar 2 note au scăzut cu peste 1,5 puncte). De asemenea, au fost crescute 460 de note cu sub 1,5 puncte. 22 dintre lucrările contestate au primit mai mult de 1,5 puncte. Vom reveni cu amănute!

UPDATE, ORA 09.00: Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş au anunţat că rezultatele finale ale contestaţiilor din Timiş vor fi afişate în centrele de examinare în jurul orei 15.00. La ora 13.00 vor fi cunoscute datele referitoare la procentul contestaţiilor admise.

Urmăreşte AICI situaţia de la Bacalaureat.

Urmăriţi timisoara.adevarul.ro pentru a vedea rezultatele finale ale contestaţiilor din Timiş

Peste 2.100 de contestaţii din mai bine de 4.400 de elevi respinşi la examenul de Bacalaureat. Elevii timşeni s-au înghesuit la recorectarea lucrărilor, cu speranţa de a obţine o notă de trecere sau una care să îi ajute cu intrarea la o facultate mai bună.

Licean român care a studiat în Japonia: „Nu e ca la noi «ce şmecher sunt că am copiat». Acolo cine a copiat se simte ruşinat”

2.144 de elevi timişeni au depus o cerere de contestaţie a lucrărilr de la Bacalaureat. În topul materiilor la care tinerii au solicitat reevaluarea lucrărilor se află matematica, cu peste 700 de de cereri, urmată de Limba şi literatura română, cu peste 660 de solicitări.

Rezultate Bacalaureat 2011 Timişoara. Vezi aici ce notă ai luat! Au apărut listele! UPDATE

Pe locul trei în rândul materiilor la care liceenii susţin că au ştiut mai mult se află Biologia vegetală şi animală, cu 349 de contestaţii, urmată de Geografie, unde mai bine de 150 de elevi au cerut recitirea lucrărilor. Pe lutimul loc, în rândul materiilor la care tinerii au cerut reevaluarea lucrărilr se află Logica şi argumentarea şi Psihologia, cu câte două contestaţii. Nu s-a depus nicio cerere de recorectare la DNL şi chimie spaniolă. Comisiile de evaluare vor avea timp să recorecteze lucrările contestate, o perioadă de trei zile, urmând ca rezultatele finale să fie afişate vineri, 8 iulie.

Schizofrenie la Bacalaureat: elevii de la Arte sau de la muzică dau examenul de profil din geografie sau filosofie. Vezi cum au învins sistemul! FOTO

image

Note mai bune de la profesorii din Arad?

Cele 2.144 de contestaţii depuse de elevii din Timiş la examenul de bacalaureat vor fi corectate la Arad. "Este o procedură mai veche, care ţine de mai mulţi factori: numărul contestaţiilor, numărul de corectori, dar, nu în ultimul rând, se asigură o obiectivitate mai mare", ne-a declarat Maria Ştefan, inspector general-adjunct al Inpectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Tinerii se plang ca sunt discriminati la Bacalaureat, fata de restul tarii

EXCLUSIV Telefonul antişpagă la examene este numai de formă. Ascultă cum tratează centralista reclamaţiile elevilor AUDIO

image

Discriminaţi la examenul maturităţii. Elevii timişoreni spun că sunt dezavantajaţi faţă de alţii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite