Rezultate Bacalaureat 2011 Timişoara. Vezi aici ce notă ai luat! Au apărut listele! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află primul care sunt rezultatele de la Bacalaureat 2011 pentru Timişoara. ADS Timişoara îţi prezintă în exclusivitate notele de la examen.

UPDATE, SÂMBĂTĂ, ORA 20.10

Listele cu elevii care au susţinut examenele de la Bacalaureat au apărut. Acestea conţin numele elevilor, liceele de la care aparţin, dacă sunt la prima sesiune şi examenele pe care le-au susţinut. Chiar dacă listele au fost făcute publice, doar o parte dintre acestea conţin note, însă se referă la examenele susţinute în sesiunile trecute de elevii care nu au reuşit să promoveze.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş spun că încă se centralizează ultimele note!

Rezultatele la Bacalaureat 2011 Timişoara sunt prezentate pe timisoara.adevarul.ro.Rămâi pe site pentru a vedea când apar primele note şi pentru a afla cum te-ai descurcat la Bacalaureat 2011!

----

Lista publicată de Ministerului Educației poate fi consultată AICI

----

Duminică, de la prima oră, ADS Timişoara va arăta care sunt notele obţinute la principalele probe scrise. Aproximativ 7.000 de elevi din Timişoara aşteaptă aceste rezultate, după ce toată săptămâna au trecut printr-o serie de probe scrise.

Ca niciodată, în sesiunea din acest an trişorii au fost luaţi în vizor atât de camerele web instalate în mod obligatoriu în sălile unde are loc examenul, cât şi de reprezentanţii comisiilor şi chiar de propriii colegi.

Elevii trişori din 2010 le-au stricat piaţa celor din 2011: „Au spus în gura mare că au copiat şi ăştia au pus camere"

Camerele instalate de Inspectoratul Şcolar Timiş au revoltat liceenii. După ce au adus acuzaţii de discriminare, tinerii spun că s-au simţit ca în armată. Examenul de Bacalaureat s-a dat pentru prima oară, „pe bune" în Timiş, spun elevii. „Ne-am simţit ca la şcoala de militărie. Nici nu am putut mişca în front. E foarte aiurea ideea asta cu camerele. De unde să copiem, am fi vrut noi, dar nu se putea", a declarat Cristin Stăf, după ce a ieşit din examen.

Tinerii se plang ca sunt discriminati la Bacalaureat, fata de restul tarii

EXCLUSIV Telefonul antişpagă la examene este numai de formă. Ascultă cum tratează centralista reclamaţiile elevilor AUDIO

image

Discriminaţi la examenul maturităţii. Elevii timişoreni spun că sunt dezavantajaţi faţă de alţii

Schizofrenie la Bacalaureat: elevii de la Arte sau de la muzică dau examenul de profil din geografie sau filosofie. Vezi cum au învins sistemul! FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite