Elevii trişori din 2010 le-au stricat piaţa celor din 2011: „Au spus în gura mare că au copiat şi ăştia au pus camere”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de clasa a XII-a din Timiş au început astăzi Bacalureatul, cu proba scrisă la limba şi literatură română. Ca niciodată, în sesiunea din acest an trişorii au fost luaţi în vizor atât de camerele web instalate în mod obligatoriu în sălile unde are loc examenul, cât şi de reprezentanţii comisiilor şi chiar de propriii colegi.

Prima probă de Bacalureat a început în această dimineaţă la ora 9.00 pentru toţi absolvenţii de liceu din Timiş. În urmă cu puţin timp, primii elevi au ieşit de la examen, iar discuţiile s-au învârtit în jurul celor care au încercat să fenteze vigilenţa camerelor şi a profesorilor. În prima jumătate de oră, trei elevi timişeni au fost prinşi copiind. Ei nu vor avea acces la examenele de Bacalaureat timp de două sesiuni. Marea supărare a unor elevi a fost faptul că cei care au dat bac-ul anul trecut nu au putut fi discreţi.

Elevii de la Colegiul Tehnic din Timişoara au spus că s-au pregătit din timp, pentru că au învăţat din experienţa colegilor lor de anul trecut. Ei spun că nu s-a mai putut copia din  cauză că cei diun anii precedenţi au declarat „în gura mare" cum au copiat şi cum au fost lăsaţi să copieze. „M-am gândit de la începuitul anului că trebuie să mă pregătesc. Pentru că dacă alţi elevi au fost proşti şi au spus în gura mare că s-a putut copia, aştia au instalat camere. E normal ca profesorii să nu îşi rişte pâinea din cauza unor elevi proşti. Cine a copiat a fost dat afară", a spus Dragoş Alin Jicu, elev în clasa XII-a la Colegiul Tehnic.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla primele reacţii ale elevilor după prima probă de bacalaureat!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite