Petru Roman, primarul din Deta: "Am fost pus la zid ca pe vremea comunismului pentru o simplă bătaie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Roman, primarul din Deta, tatăl celor doi tineri care sunt acuzaţi că au snopit în bătaie şi tăiat trei tineri cu sabia, spune că întreg scandalul a ajuns să îl obosească, nu reprezintă imaginea adevărată a fiiilor lui şi crede că totul e o răzbunare politică.

"Nu copiii mei sunt ţinta scandalului. Eu sunt cel care e vizat de tot tărăboiul. Nu înţeleg de ce nu există alt subiect de patru zile. Urmează să fiu luat la întrebări despre ce am mâncat în urmă cu 12 zile, iar toată viaţa băieţilor mei - de când au fost bebeluşi - urmează să fie analizată. Nu mi se pare normal", spune Petru Roman.

image

foto: camerele video din Deta au surprins scandalul. Click AICI pentru VIDEO!

Primarul din Deta spune că nu a vorbit de la scandal cu Bogdan, fiul cel mare, care este dat în consemn la frontieră şi în urmărire generală, şi nici cu Călin, fiul cel mic. Cu toate acestea, el are de gând să îşi viziteze joi fiul cel mic în arestul poliţiei.

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Deta, Ioan Goloşie: "Trăiesc cel mai penibil moment din viaţa mea. Sunt un poliţist bun"

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri"

Atacatorii de la Deta susțin că sunt victime și nu își recunosc vina. Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

"Sunt convins că ancheta poliţiei e una corectă. Cine a greşit trebuie să plătească, indiferent dacă e vorba de fiii mei sau nu", mai spune Petru Roman. Acestuia nu i se pare normal că în discoteca din Deta unde a pornit scandalul nu există camere de supraveghere, respectiv că nu existau bodyguarzi.

image

foto: victimele scandalului din Deta

"Oamenilor cinstiţi din localitate le este teamă de o anumită categorie de cetăţeni din Deta, care au venit din Germania şi spun că fac ce vor. Ei sunt o mare familie care se ocupă cu circul. Ştiu să facă circ şi teroare", a mai spus Petru Roman, tatăl lui Călin şi Bogdan Roman, cei doi tineri inculpaţi în dosarul Deta.

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cum au dat ţiganii de belele cu românii din Timiş

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite