Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Roman, fiul cel mic al primarului din oraşul Denta, acuzat că a luat parte la nenorocirea a trei tineri care au refuzat să plătească o taxă de protecţie de 8.000 de euro, duce o viaţă de infractor neobişnuită: ziua este angajat al statului şi împarte bani, noaptea taie oamenii cu sabia.

În vârstă de 27 de ani, Călin Roman a fostconsiderat  până ieri un simplu angajat al statului, doar că poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pentru că a băgat trei tineri în spital după ce i-a tăiat cu o sabie. Fiu al primarului din oraşul Deta, Călin Roman a lucrat mai bine de doi ani la firmele tatălui, un restaurant şi un bar. După ce edilul-şef a decis să închidă afacerile, tânărul a ajuns angajat al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Timiş. Timişeanul a obţinut slujba în urma unui concurs, el fiind ajutat şi de cele două facultăţi pe care le-a absolvit. Una dintre specializările lui Călin Roman este în management în domeniul afacerilor, iar cealaltă în obţinerea de taxe de protecţie.

image
image
image

Vezi GALERIE FOTO de la reținerea lui Călin Roman!

Poliţiştii timişeni spun că cei doi copii ai primarului din Deta conduceau o reteţă care intimida şi nenorocea persoanele din oraş care refuzau să plătească taxele de protecţie cerute. Preţurile "pentru siguranţă" variau între 200 şi 8.000 de euro, în funcţie de averile celor care erau intimidaţi.

Fiii primarului din Deta cereau taxă de protecţie: scandalul ar fi pornit de la refuzul tinerilor tăiaţi de a plăti

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO


Poteră la casa primarului din Deta: rudele tinerilor tăiaţi au înconjurat locuinţa, unde susţin că se ascunde agresorul!

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

"Fiul meu a obţinut slujba la stat pe bune. Chiar îşi face meseria cu plăcere şi cu mult respect faţă de cetăţean. Eu nu ştiu ce fac copiii mei noaptea. Eu ştiu că ei au locuri de muncă onorabile, pe care le-au obţinut pe cont propriu. Ei trăiesc din acele slujbe şi nu din te miri ce taxe de protecţie de care vorbeşte poliţia", spune Petru Roman, primarul din Deta.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Ilie Năstase are o relaţie nepotrivită cu Brigitte Sfăt?

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite