Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familiile victimelor tăiate cu sabia de băiatul primarului din orașul timișean Deta sunt îngrozite că ar putea fi vânate de băieții edilului pentru a-și retrage plângerile făcute la poliție.

Bogdan Roman și fratele lui, Călin Florin Roman, sunt temuți în toată zona orașului Deta, în fruntea căruia se află tatăl lor, Petru Roman. Familiile victimelor aflate în Spitalul Județean Timișoara, după ce au fost tăiate cu sabia de către agresori, au solicitat pază și spun că se tem ca frații cunoscuți pentru că încasau taxe de protecție să nu îi vâneze.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu victime și rude ale acestora

"Mi-e frică să nu vină băieții primarului să ne amenințe ca să ne retragem plângerea. Fiul meu s-a întors din Germania acum două zile și uite în ce hal l-a tăiat fiul primarului. Putea să îl omoare cu sabia!", a declarat Aurelia Geradner, mama tânărului Bogardo Geradner, bărbat care are tăieturi adânci pe ambele mâini.

Citește, mâine, în ziarul Adevărul, detalii despre modul în care activa caracatița condusă de Bogdan Roman.

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO


Poteră la casa primarului din Deta: rudele tinerilor tăiaţi au înconjurat locuinţa, unde susţin că se ascunde agresorul!

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite