Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: ”Am fost tăiați de față cu poliția”. Vezi ce spune şeful IPJ Timiş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii tăiați cu sabia le-au declarat anchetatorilor că fiul primarului i-a atacat de față cu poliția. Saloanele în care sunt internați sunt păzite, iar familiile lor spun că se tem că vor fi amenințați pentru a-și retrage plângerile.

UPDATE: Şeful Poliţiei Timiş, Gheorghe Popescu, a declarat că, la Deta, s-a deplasat deja Corpul de Control din cadrul IPJ Timiş pentru a ancheta modul în care poliţiştii au intervenit pentru a aplana scandalul de la Deta. De altfel, şeful Poliţiei Deta, Ioan Goloşie, a fost deja avertizat la începutul acestui an de conducerea IPJ cu mustrare scrisă pentru management defectuos. Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timiş, Ion Braşoveanu, a declarat că dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului.

Victimele internate la Spitalul Județean din Timișoara au declarat că scandalul a avut loc de față cu poliția! Tinerii le-au spus anchetatorilor că i-au rugat pe oamenii legii să tragă un foc de avertisment în aer pentru a-l speria pe atacator, dar aceștia ar fi refuzat. Alexandru Șerban, bărbatul tăiat cu sabia pe tot spatele, paralel cu șira spinării, a fost cusut de medicii de la urgență timp de 4 ore! La spitalul timișorean au ajuns și familiile victimelor, care spun că se tem de noi agresiuni. De altfel, saloanele unde se află cei doi tineri sunt păzite de un echipaj de poliție și de mai mulți agenți de pază de la firma care asigură securitatea unității spitalicești.

"Mi-e frică să nu vină oamenii primarului să ne amenințe ca să ne retragem plângerea. Fiul meu s-a întors din Germania acum două zile și uite în ce hal l-a tăiat fiul primarului. Putea să îl omoare cu sabia!", a declarat Aurelia Geradner, mama tânărului Bogardo Geradner, bărbatul cu tăieturi adânci pe ambele mâini.

Deși în Deta se zvonea că și Bogdan Roman ar fi fost lovit și ar fi plecat în Timișoara la spital, acesta nu s-a prezentat la Județean. În momentul de față, poliția scotocește tot județul în căutarea lui, existând și suspiciunea că acesta ar fi fugit peste graniță în Serbia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite