Fratele "șmecherului" din Deta care a tăiat trei tineri cu sabia a fost găsit în casa tatălui său UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Roman a fost identificat în urmă cu câteva clipe de poliţişti în una dintre cele două case ale primarului din Deta. Fiul cel mic al edilului din localitatea timișeană era căutat de anchetatori pentru că, noaptea trecută, l-ar fi ajutat pe fratele lui, Bogdan Roman, să agreseze trei tineri care nu i-ar fi plătit acestuia taxă de protecție.

ORA 20.40 În casa în care locuiește Călin Roman, polițiștii au găsit mai multe cagule și arme albe. Aceștia au decis să confiște mai multe documente din imobil. Alți doi tineri, prieteni ai fraților Roman, care erau căutați de oamenii legii, au decis să se predea. Anchetatorii mai trebuie să găsească un complice și pe capul scandalului de noaptea trecută, Bogdan Roman, fiul edilului din Deta.

ORA 20.10 Poliţiştii au intrat în urmă cu puţin timp în casa primarului din Deta, unde a fost găsit fiul său cel mic, Călin Roman. Acesta le-a declarat anchetatorilor că în imobil se află și fratele lui, principalul suspect în scandalul de azi-noapte. Pista s-a dovedit a fi falsă, întrucât Bogdan Roman nu a fost găsit, până acum, de polițiști.

image
image
image

Vezi GALERIE FOTO de la reținerea lui Călin Roman!

ORA 19.00 În aceste momente, poliţiştii fac percheziţii în una din casele primarului din Deta. Cei doi fii ai acestuia sunt căutaţi de azi-noapte, când Bogdan Roman a tăiat cu sabia trei tineri la o petrecere. Mandatul de percheziţie a venit la mai bine de 12 ore de la izbucnirea scandalului din oraş.



Călin Roman, în momentul arestului

Fiii primarului din Deta cereau taxă de protecţie: scandalul ar fi pornit de la refuzul tinerilor tăiaţi de a plăti

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO


Poteră la casa primarului din Deta: rudele tinerilor tăiaţi au înconjurat locuinţa, unde susţin că se ascunde agresorul!

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

image

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Ilie Năstase are o relaţie nepotrivită cu Brigitte Sfăt?

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite