EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Roman, unul dintrei cei doi copii ai primarului din Deta, le-a povestit poliţiştilor, în drum spre judecătoria Deta, că a folosit sabia ca să apere onoarea fetelor din oraş. "Ţiganii s-au pus cu noi. Se credeau mari şmecheri. Ne-am enervat că se dădeau la fetele noastre. Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Noi am vrut să facem un bine", a explicat agresorul motivul pentru care s-a folosit de sabie ca să facă dreptate pe

Adevărul Timişoara a aflat cum s-a apărat Călin Roman în legătură cu scandalul sângeros pe care l-a provocat. Relaxat, fiul primarului din Deta, a povestit evoluţia evenimentelor de sâmbătă noaptea, când trei tineri au fost tăiaţi cu sabia şi bătuţi sub ochii poliţiştilor din localitate. "Ţiganii s-au pus cu noi. Se credeau mari şmecheri. Ne-am enervat că se dădeau la fetele noastre. Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Noi am vrut să facem un bine. Vă spun că în viaţa mea nu am cerut taxă de protecţie. Nu am nevoie de banii unora ca să trăiesc. Am loc de muncă, sunt un om liniştit, dar nu am cum să mă enervez când oamenii sunt ameninţaţi şi jigniţi lângă mine", le-a spus Călin Roman poliţiştilor.

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Surse din rândul poliţiştilor spun că în drum spre Judecătoria Deta, Călin Roman a spus de mai multe ori că nu regretă că a folosit sabia. El a fost extrem de relaxat, ba chiar a făcut glume în duba poliţiei.

image
image
image

Vezi GALERIE FOTO de la reținerea lui Călin Roman!

EXCLUSIV Şeful Poliţiei Deta, Ioan Goloşie: "Trăiesc cel mai penibil moment din viaţa mea. Sunt un poliţist bun"

Călin Roman şi cei trei complici care au participat la scandalul de sâmbătă noaptea au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, în timp ce Bogdan Roman, capul reţelei, a fost arestat în lipsă pentru 30 de zile. Adevărul Timişoara a prezentat astăzi - în exclusivitate - varianta fostului şef al Poliţiei Deta asupra scandalului din oraş. Fostul şef spune că fraţii Roman i-au împrumutat 5.000 de euro lui Alexandru Ştefan, una dintre victime, pentru achiziţia de ţigări, dar acesta a pierdut tutunul după ce a fost prins pe fâşia verde de poliţiştii de frontieră. Detalii aici!

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cum au dat ţiganii de belele cu românii din Timiş

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite