EXCLUSIV Scandalul de la Deta în varianta de la sat. Un bărbat a murit. Cazul a fost închis fără niciun vinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localiatea timişeană Cvehereşu Mare susţine că fiul său, Mitel Pele, a murit acum un an şi jumătate în urma unei altercaţii similare celei de la Deta. Cazul a fost însă închis de poliţişti, concluzionându-se că bărbatul a murit din cauze naturale, suferind de epilepsie. 

"De ce doar Deta prezintă importanţă? La Deta a fost o agresiune soldată cu spitalizări. La Chevereşu-Mare a fost o agresiune în urma căreia a murit un om”, arată un manifest trimis pe internet de Maria Bărbulescu, mama unui bărbat mort în urmă cu un an şi jumătate.

Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

Potrivit femeii, în a doua zi de Crăciun a anului 2009, fiul său, Mitel Pele şi concubina acestuia s-au deplasat la birtul din sat, unde ar fi avut o altercaţie cu alţi săteni. Potrivit Mariei Bărbulescu, în urma bătăii, fiul său a fost rănit, dar cu toate acestea s-a dus pe picioare până acasă. „Concubina lui a vrut să sune salvarea, dar chiriaşii din casă i-au spus să-i pună comprese şi să îl lase până a doua zi pentru a vedea cum evoluează”, a poevstit femeia. Potrivit acesteia, a doua zi chiriaşa sa a chemat salvarea după ce l-a auzit pe bărbat „că horcăia şi şi-a dat seama că ceva nu e în regulă”. Mitel Pele a decedat, iar poliiţiştii au deschis o anchetă.

Caz închis: nu a fost nicio bătaie, mortul era epileptic


image

Potrivit certificatului de deces prezentat de Maria Bărbulescu, înainte de a deceda, Mitel Pele a suferit mai multe leziuni: „hematom epidural, traumatism cranian cerebral violent, traumatism toracic”. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, cazul lui Mitel Pele a fost închis, constatându-se că acesta a decedat din cauze naturale şi nu a existat niciun conflict la terasa resepctivă, declaraţiile fiind contradictorii în acest sens. Surse din poliţie mai spun că bărbatul suferea de epilepsie, la beţie făcea crize, de aici trgându-i-se şi loviturile dinaintea morţii. Maria Bărbulescu susţine că nu a ştiut niciodată ca fiul său să fi fost epileptic sau să fi făcut crize de acest gen. 

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite