31 iulie, ziua în care doi tineri studenţi la Medicină au devenit criminali. Un bărbat de etnie romă a fost ucis în camera de cămin în care s-a dus să facă sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

31 iulie este ziua în care s-au schimbat destinele a doi tineri. Ziua în care Carmen Bejan şi Sergiu Florea, doi tineri studenţi la Medicină, au devenit criminali. Trifu Schroth, un bărbat de etnie romă de 65 de ani a fost ucis în camera de cămin în care s-a dus să facă sex cu tânăra studentă.

În 31 iulie 2009, Carmen Bejan şi Trifu Schroth au stabilit să se vadă pentru o partidă de sex. Aceasta nu a mai avut loc însă. Bărbatul de etnie romă a fost bătut şi înjunghiat în inimă. Mort fiind, tinerii l-au băgat într-un dulap din camera din Căminul 1 de Medicină, apoi au mers să cumpere saci şi un geamantan. Odată reveniţi în cămin, l-au tranşat pe bărbat, i-au pus trupul în saci şi în geamantan şi l-au dus în portbagajul maşinii sale, pe care s-au gândit să o incendieze. Nu au reuşit însă să pornească autoturismul. Trupul neînsufleţit al lui Trifu Schroth a fost găsit în 1 august, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 65 de ani.

Ziua de 31 iulie 2009 nu o vor uita niciodată nici cei doi tineri, condamnaţi la 20 de ani de închisoare pentru omor şi profanare de cadavre, nici rudele bărbatului ucis şi tranşat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU CARMEN BEJAN ŞI SERGIU FLOREA

image

Declaraţiile tinerilor în faţa judecătorului de la Tribunalul Timiş

Potrivit declaraţei lui Sergiu, Carmen i-a spus că l-a cunoscut pe Trifu Schroth în 31 iulie, chiar ziua în care s-a întâmplat nenorocirea. Abia după ce bărbatul a murit, i-a povestit că acesta a acostat-o pe când se plimba prin oraş, în urmă cu aproximativ o săptămână, şi i-a solicitat mai multe favoruri. Atunci şi-au schimbat numerele de telefon.În acele momente, Sergiu a afirmat că nu se afla în Timişoara, ci era plecat la el acasă, în Hunedoara. Tânărul a declarat în faţa magistraţilor că, împreună cu Carmen, care fusese mai apoi şi ea în vizită la el acasă, a revenit în Timişoara în 30 iulie 2009. Au vrut să se cazeze la cămin, pentru că în locuinţa în care stătea Carmen cu chirie se afla proprietara şi voiau să se „relaxeze", însă cum nu au găsit-o pe administratoare, au stat în prima noapte la un hotel din Complex şi abia în 31 s-au mutat la căminul Medicinei.

Studenţii măcelari de la Medicină vor permisie de la puşcărie ca să plece în vacanţa de Paşte

Studentul măcelar de la Medicină: "Nu sunt criminal după definiţia din DEX"

„Am închiriat în 31 iulie o cameră unde urma să stăm câteva zile. Nu am vorbit la telefon cu victima. Foloseam telefoanele la comun" - a afirmat Sergiu Florea. A continuat să susţină acest lucru şi când judecătorul a scos lista cu numerele apelate, în care apăreau telefoane date către numărul lui Schrottu încă din 24 iulie. A spus că el avea abonament şi mai multe minute în alte reţele, motiv pentru care telefonul lui era împrumutat de Carmen.

„În 31 iulie, dimineaţa, eu am rămas în cămin, iar ea s-a dus până la magazin, să cumpere ceva. Când s-a întors mi-a spus de oferta pe care i-o făcuse victima, de 500 de euro pentru relaţii sexuale, şi mi-a spus că urmează să vină să se vadă în camera de cămin, cerându-mi telefonul pentru a vorbi. Eu i-am spus că oferta e cam fictivă şi suma prea mare pentru o astfel de situaţie, însă ea a spus că nu e aşa, că are încredere în victima şi are nevoie de bani" - a declarat Sergiu. A urmat ora întâlnirii, moment în care Sergiu s-a dus la baie, urmând să meargă apoi în parcul din faţa căminului, cum se înţelesese cu Carmen.

"Măcelarii de la Medicină" au cerut mila judecătorilor. Vezi care dintre cei doi solicită să fie achitat

EXCLUSIV Familia lui Trifu Schroth, romul ucis şi tranşat, vrea mai mulţi bani de la Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii criminali

„Când am ieşit de la baie am auzit ţipetele ei. Eu am crezut că se întâmplă ceva cu ea şi am intrat cu gândul să o apăr, crezând că este agresată. Am intrat în cameră. Uşa era deschisă. Victima se vedea că are ceva pulverizat în faţă, era umedă la ochi, Carmen avea doua sprayuri paralizante în geantă. Victima avea mâna la ea în păr şi încerca să o lovească. După aceea inculpata a fugit din faţa victimei şi s-a ascuns în spatele meu. În condiţiile astea, victima a încercat să mă lovească pe mine. Când l-am lovit, a cazut jos. Carmen a văzut ceva scoci şi a vrut să-l imobilizăm până se calmează. Şi atunci, pentru că victima era semiconştientă, am vrut sa-i explic că nu am treabă cu aceasta. În timp ce am avut această discuţie, inculpata s-a dus la dulap şi a luat un cuţit pe care-l folosean la mâncare. A trecut prin spatele meu, s-a aplecat şi i-a aplicat câteva lovituri cu cuţitul în piept. Eu am fost marcat de situaţie. După ce l-a înjunghiat, Carmen mi-a spus mie să pun mâna pe piept, deasupra rănilor care sângerau, şi tot ea a luat pungi de pe masă şi le-a îndesat în gura victimei" - a mai spus Sergiu Florea.

„Ne gândiserăm că după ce băgăm victima în portbagaj să ne deplasăm cu maşina şi să o incendiem. Îmi amintesc că atunci când portarul a întrebat-o pe Carmen ce e cu sângele, ea a dispărut. Eu eram în maşină. Ea a plecat, iar apoi a revenit. Eu am fost în Parcul Rozelor şi am stat câteva ore, după care m-am dus unde avea Carmen chirie şi mi-am tăiat venele", a mai spus Sergiu Florea, afirmând că regretă mult cele întâmplate.

Carmen Bejan a sperat până în ultima clipă că va fi achitată

"Nu mă consider vinovată de omor şi de profanare de cadavre, ci doar de faptul că nu am anunţat la timp poliţia", a declarat Carmen Bejan în faţa judecătorului.

Ea a dezvăluit şi faptul că imediat după crimă a plecat să facă o plimbare pe malul râului Bega: "Eram şocată. Când l-am văzut pe Sergiu că începe să lovească victima în piept cu cuţitul, m-am speriat şi am plecat să mă plimb pe malul Begăi. Apoi m-am întors în cameră". Tânăra a subliniat că n-a făcut altceva decât să care un picior al lui Trifu Schroth la maşină. A mai declarat că atunci când s-a întors de la plimbare l-a întrebat pe Sergiu unde este cadavrul, întrucât, acesta dispăruse din mijlocul camerei. Tânărul i-a explicat că l-a pus în dulap. "Victima era aşezată cu capul în jos şi picioarele în sus, în şifonier", a spus Carmen Bejan. "Când m-am întors din plimbare, Sergiu m-a ameninţat. A zis că dacă nu-l ajut cu cadavrul, o să ajung şi eu ca victima. Mi-a spus: eşti şi tu implicată ca şi mine în povestea asta, aşa că ajută-mă că altfel ca el ajungi", a mai spus tânăra. Ea a susţinut că atunci au decis să meargă să cumpere sacii în care au pus bucăţile de cadavru şi că ea nu s-a atins de cuţit: "Sergiu s-a ocupat de tot. El l-a omorât, el l-a tranşat. Mi-a cerut doar să ţin mâna pe Sergiu cât timp l-a tranşat, şi am făcut-o". "Nu ştiu ce a fost în capul lui Sergiu când a lovit victima. După ce i-a dat primii doi pumni, probabil că i s-a dezlănţuit furia", a spus Carmen Bejan.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Fata a mai povestit judecătorilor că prima oară când a fost abordată de Trifu Schroth, l-a refuzat. Apoi, când i-a povestit lui Sergiu, acesta ar fi certat-o şi ar fi făcut-o în fel şi chip. Apoi, ca să-l îmbuneze, a decis să se întâlnească cu Schroth pentru bani. A povestit că se prostitua de dragul lui Sergiu, care avea nevoie de bani pentru restanţe şi pentru o maşină.


Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite