EXCLUSIV Familia lui Trifu Schroth, romul ucis şi tranşat, vrea mai mulţi bani de la Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii criminali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri sunt buni de plată
Cei doi tineri sunt buni de plată

Familia lui Trifu Schroth, bărbatul ucis şi tranşat într-un cămin de Medicină din Timişoara de doi studenţi, cere majorarea sumei primite ca daune morale. Lucreţia Schroth, soţia victimei, şi fratele acestuia, cer să le fie plătită suferinţa. Nu au însă de gând să păstreze banii, ci intenţionează să îi doneze unui azil de bătrâni.

Cu toate că au ajuns până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu lupta pentru mărirea pedepsei şi a sumei primite ca daune morale, familia lui Trifu Schroth nu doreşte să păstreze banii pe care îi va primi de la Carmen Bejan şi Sergiu Florea. Suma cerută iniţial de avocatul Radu Zamdomeni, cel care reprezintă familia bărbatului ucis, este de 120.000 de euro. În apelul judecat la Curtea de Apel Timişoara, judecătorii au decis ca valoarea daunelor morale să fie de 40.000 de euro, respectiv de 20.000 de pentru soţia victimei şi alte 20.000 de euro pentru fratele acesteia, care s-au constituit ca părţi civile. Familia Schroth a făcut însă recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cerând majorarea sumei.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU CARMEN BEJAN ŞI SERGIU FLOREA

image

"La recurs am cerut majorarea daunelor morale, în limita cererii formulate iniţial", ne-a declarat avocatul Radu Zandomeni. Banii pe care urmează să îi primească rudele lui Trifu Schroth urmează să fie folosiţi într-un scop nobil. „Familia nu a fost niciodată preocupată de latura materială. De la început şi-a manifestat dorinţa de a dona suma unor case de bătrâni", ne-a mai spus Radu Zandomeni.

EXCLUSIV Sergiu Florea a fost despărţit de iubita sa, Carmen Bejan, fiind „cazat" la Penitenciarul Timişoara

Iniţial, judecătorul de la Tribunalul Timiş a acordat doar 20.000 de lei daune morale din cei 120.000 de euro primiţi. În apelul de la Curtea de Apel Timişoara, suma a fost majorată la 40.000 de euro. Radu Zandomeni speră însă ca magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să fie de acord cu majorarea sumei.

VIDEO Rromii sunt şocaţi că judecătorul lor ar fi fost tranşat de doi studenţi cu un cuţit de bucătărie

În dimineaţa zilei de 1 august 2009, în portbagajul unei maşini parcate în faţa căminului 1 al Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, a fost descoperit într-un geamantan şi un sac de platic trupul făcut bucăţi al lui Trifu Schroth, un bărbat de etnie romă de 65 de ani. Acesta a fost bătut şi ucis cu mai multe lovituri de cuţit, iar mai apoi tranşat de Carmen Bejan şi Sergiu Florea, ambii studenţi în primul an la Medicină.

La testul cu detectorul de minciuni, Sergiu Florea nu a recunoscut crima

EXCLUSIV Studentul suspectat de crima de la Medicină a mai fost la poliţie pentru un scandal din gelozie (GALERIE FOTO)

Trifu Schroth convenise să întreţină relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în camera de cămin, însă a ajuns făcut făcut bucăţi, în portbagajul propriului autoturism. După ce l-au tranşat, tinerii au vrut să ducă maşina cu tot cu cadavru într-un loc izolat şi să o incendieze, însă nu au reuşit să o pornească, motiv pentru care au abandonat-o în faţa căminului de Medicină.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite