Timisoara: EXCLUSIV Studentul suspectat de crima de la Medicină a mai fost la poliţie pentru un scandal din gelozie (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
<b> Timisoara</b>: EXCLUSIV Studentul suspectat de crima de la Medicină a mai fost la poliţie pentru un scandal din gelozie (GALERIE FOTO)
<b> Timisoara</b>: EXCLUSIV Studentul suspectat de crima de la Medicină a mai fost la poliţie pentru un scandal din gelozie (GALERIE FOTO)

O fostă studentă la Medicină, prietenă cu Ioana Florea, sora studentului suspect de crimă, a povestit în exclusivitate pentru Adevărul, povestea tinerilor Sergiu Florea şi Carmen Bejan, principalii suspecţi în crima din căminul de la Medicină, în care un bărbat de etnie romă de 65 de ani a fost tranşat şi pus într-un geamantan şi o pungă, iar apoi în maşina victimei.

Citiţi şi:

Timişoara: UPDATE Studentul suspectat de crima de la Medicină şi-a tăiat venele şi este la Spitalul Judeţean
Timişoara: Doi studenţi la Medicină, suspectaţi că au tăiat în bucăţi un rom (GALERIE FOTO)
Timişoara: Crimă fără precedent în căminul de la Medicină

Sergiu şi Carmen au terminat în această vară primul an la Facultatea de Medicină. A.C. este o fostă studentă la Medicină şi a cunoscut-o foarte bine pe Ioana, sora băiatului suspect. „Ştiu că nu aveau o relaţie foarte bună. Ioanei nu-i plăcea de prietena fratelui pentru că nu vorbea şi era mai tot timpul fiţoasă. El venea la ea în cămin numai atunci când primea mâncare sau bani de la bunici”, a povestit  A.C..

Tânăra a mai povestit că într-o zi înainte de sesiune, Sergiu a venit în cămin la sora sa şi era vânăt. „L-a întrebat Ioana ce a păţit şi a spus că s-a bătut cu cineva pentru că s-a luat pe stradă de prietena lui şi că a fost la Poliţie să dea declaraţii”, a mai spus fosta studentă. Poliţia nu a putut confirma această variantă.

Sergiu Florea provine dintr-o familie măcinată de probleme în care părinţii au divorţat când băiatul şi sora lui erau mici. „Mama lor este în Germania, unde lucrează pentru a-i ţine la facultate, iar tatăl lor s-a recăsătorit şi este preot în judeţul Hunedoara”, a povestit tânăra. Aceasta a mai spus că din familia lor, doar Ioana ţinea legătura cu tatăl său, motiv pentru care primea reproşuri multe din partea lui Sergiu, care i-a spus chiar că ar vrea să nu mai fie ea, fiindu-i lui mai bine.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite