Studenţii măcelari de la Medicină vor permisie de la puşcărie ca să plece în vacanţa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea au formulat cereri către conducerile penitenciarelor în care sunt încarceraţi şi au solicitat să primească permisii de cinci zile cu ocazia Paştelui, pentru a-şi vizita părinţii.

Carmen Bejan a făcut o cerere către conducerea Penitenciarului Arad. Ea solicită să fie eliberată pentru câteva zile, în perioada Paştelui. Carmen îşi doreşte să părăsească penitenciarul în Vinera Mare şi să se întoarcă după cinci zile, ei fiindu-i dor de părinţii ei şi de casă, după cum a menţionat în cererea înaintată conducerii penitenciarului.

Iubitul ei, Sergiu Florea, aflat în Penitenciarul Timişoara, vrea să plece şi el acasă de Paşte, ca să îşi viziteze buncii, mama şi să îşi petreacă timpul alături de sora sa. El promite solemn că se va întoarce în puşcărie după cinci zile de libertate şi spune că vrea să îşi vadă neapărat buncii ca să le explice cum a ajuns să fie implicat în crima de la Medicină şi să le ceară iertare pentru gestul său.

Studenţii nu pot să primească permisie, conform legii, deoarece ei nu au fost condamnaţi difinitiv. Mai mult, ei sunt judecaţi pentru infraţiuni contra vieţii şi prin urmare nu pot beneficia de permisii.

GALERIE FOTO CU STUDENTA UCIGAŞĂ DE LA MEDICINĂ

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Crimă în căminul de la Medicină

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite