Clanurile care au speriat Vestul: baştanii mafiei imobiliare care au pus mâna pe oraş şi fiii primarului din Deta, implicaţi în cazul taxelor de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii par legaţi de mâini atunci când vine vorba de clanurile care au terorizat Timişoara. Baştanii din oraş, dar şi fraţii Roman - odrasle ale unui primar PDL - au fost implicaţi într-o serie de scandaluri, s-au ales cu dosare penale, dar nu au ajuns nicio zi după gratii.

Membrii familiei Cârpaci a ajuns să deţină în Timişoara renumele de persoane care trebuie ocolite. Periodic, baştanii familiei reapar în atenţia opiniei publice cu fapte tulburătoare, se aleg cu dosare penale, dar nu ajung niciodată în închisoare, asta chiar dacă există probe şi declaraţii scrise împotriva lor.

Fostul prefect de Timiş: "Timişoara devine capitala ţigănească a Europei"

Avocatul Carmen Obârşanu a fost una dintre victimele familiei Cârpaci. Avocata a fost bătută cu bestialitate de mai mulţi indivizi care fac parte din clanul Cârpaci. Ea a fost la casa unui client, care este vecin cu romii care vor să-i ia casa. Femeia a fost urmărită când a ieşit din casa clientului ei şi a fost asaltată de şase rromi. „Au bătut-o şi pe colega mea, pe avocatul Iliescu, chiar în incinta Tribunalului Timiş, anul trecut. De faţă cu poliţia mi-au spus atunci: următoarea o să fi tu. Dar ţie trebuie să îţi iau gâtul", a spus avocatul Carmen Obârşanu.

image

VIDEO Avocata bătută cu sălbăticie de şase ţigani: „Mi-au strigat încontinuu: Te omor, te omor, te omor"

Nici familia Roman, din Deta, nu a stat departe de scandaluri şi dosare penale. Călin şi Bogdan Roman, copiii primarului PDL din Deta, s-au răfuit în plină stradă cu săbiile şi au băgat în spital trei persoane. Pe lângă legăturile pe care Călin şi Bogdan Roman le-ar avea cu contrabanda de ţigări din zonă, şi pe care Poliţia nu a reuşit să le probeze, nelegiuirile copiilor primarului Petru Roman par să fi fost mai mereu rezolvate cu bani.

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

UPDATE Atacatorii de la Deta susțin că sunt victime și nu își recunosc vina. Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta 

Bogdan Roman și fratele lui au fost la spital în Timișoara în timp ce toată poliția îi căuta

image

foto: Traian Cihărean

Este şi cazul fostului multiplu campion naţional, european şi mondial la haltere, arădeanul Traian Cihărean. În urmă cu trei ani de zile, pe când se afla la ieşirea dintr-un caziono din Timişoara, unde a fost pentru o problemă personală, fostul sportiv a fost atacat cu răngi de trei indivizi. Finalul a fost unul dramatic pentru halterofil. După ce a reuşit să scape din mâinile agresorilor, el a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad, unde a primit primele îngrijiri medicale.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ARESTAREA LUI BOGDAN ROMAN

Fiu de primar: ziua angajat la Agenţia de Plăţi în Agricultură Timiş, noaptea agresor în schimbul unor taxe de protecţie de 8.000 de euro

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite