Criminalii de la Medicină află dacă vor sta 20 de ani după gratii. Avocata lui Sergiu: "E o certitudine că va fi condamnat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Medicină,  acuzaţi de crimă
Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Medicină, acuzaţi de crimă

În această dimineaţă, Carmen Bejan şi Sergiu Floarea, cei doi foşti studenţi care au trăit o idilă, dar au ajuns să tranşeze un ţigan pentru a face rost de bani, află câţi ani vor rămâne după gratii, departe unul de celălalt. E de aşteptat ca rudele lui Trifu Schrot să fie prezente la ultima audiere.

Avocaţii sunt resemnaţi. Avocata lui Sergiu Florea spune: "E o certitudine că va fi condamnat". Avocatul rudelor lui Trifu Schrot se aşteaptă la "o atmonsferă nu foarte lucidă, ci una cu sentimente şi multe lacrimi, la auzul veştii că vor primi condamnarea maximă de 20 de ani de închisoare".

UPDATE
ORA 12.30 PUNCT FINAL ÎN PROCES Carmen Bejan cere să fie achitată. Pronunţarea la ora 14.00!

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost prezentaţi din nou judecătorilor pentru un nou termen în procesul în care sunt judecaţi pentru uciderea şi tranşarea romului Trifu Schroth. La ultimele două termene, Carmen Bejan a avut înfăţişări diferite, fiind tot mai cochetă. AFLĂ aici  SENTINŢA!


De la ora 10, în sala 162, judecătorul va stabili care este destinul lui Carmen Bejan şi a lui Sergiu Florea. Timp de mai multe ore, între judecător şi avocaţi va avea loc o dezbatere. Practic, procurorul de caz va ţine o ultimă pledoarie. Tot un ultim discurs vor ţine şi avocaţii inculpaţilor, alături Carmen Bejan şi Sergiu Florea.

Carmen Bejan (dreapta), pe holurile Tribunalului din Timişoara, unde a fost adusă la audieri

"Aştept finalizarea şi o soluţie temeinică şi legală. Sper ca instanţa să fie convinsă de vinovaţia criminalilor. Mă aştept la maximul prevăzut de lege - 20 de ani de închisoare. Sunt sigur că judecătorul va fi imparţial. Adevărul în sfârşit o să iasă la iveală. Cred că o să asistăm la o atmonsferă nu foarte lucidă, ci una cu sentimente şi lacrimi", a spus Radu Zandomeni, avocatul rudelor lui Trifu Schrot.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

Sergiu Florea a renunţat la hainele preoţeşti
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării
Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Medicină,  acuzaţi de crimă

"Mi-aş dori să fiu Dumnezeu ca să prevăd viitorul de astăzi. E un omor banal, dar care a oripilat opinia publică prin depiesarea cadavrului. Încadrarea faptelor e ciudată, pentru că Sergiu a spus din prima că el nu s-a atins cu cuţitul de victimă. Faptele trebuie calculate separat. E o certitudine că va fi condamnat. El şi-a recunoscut fapta şi i-a ajutat pe anchetatori. Eu lupt pentru o pedeapsă cât mai mică datorită atitudinii lui Sergiu. O să apelez la clemenţă", a declarat Camelia Ţăranu, avocatul lui Sergiu Florea.

"Cer achitarea şi mă aştept ca judecătorul să ne ofere câştig de cauză. Nu am altă variantă. Noi nu am recunoscut nimic. Judecătorul are două variante: ori o achită pe Carmen, ori condamnarea va fi de la zece ani în sus", a declarat Dan Sabău, avocatul lui Carmen Bejan, pentru Adevărul de seară Timişoara.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

image
Carmen Bejan în faţa instanţei de judecată
Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Medicină,  acuzaţi de crimă

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

După dezbatere, judecătorul va consulta pentru ultima oară cele două volume de probe şi declaraţii, iar în cel mai bun caz, chiar astăzi va anunţa verdictul: libertate sau mulţi ani de închisoare pentru Crima de la Medicină.

CITEŞTE ŞI:

Carmen Bejan corespondează cu alţi puşcăriaşi şi se gândeşte tot mai des la Sergiu Florea

Fiica pictorului Gânju, ucisă cu lovituri de cuţit, chiar de ziua ei

Astăzi, de la ora 10, Adevărul de seară Timişoara pregăteşte pentru dumneavoastră un live text de la ultima înfăţişare. Doar pe timişoara.adevărul.ro ultimele detalii în timp real.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite