SENTINŢA PENTRU CRIMA DE LA MEDICINĂ: 16 ani de închisoare cu executare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE ORA 14.15 Judecătorul Mircea Creţu a emis sentinţa: 15 ani pentru omor, 2 ani pentru profanare de morminte, 16 ani de executat!  Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost prezentaţi din nou judecătorilor pentru un nou termen în procesul în care sunt judecaţi pentru uciderea şi tranşarea romului Trifu Schroth. La ultimele două termene, Carmen Bejan a avut înfăţişări diferite, fiind tot mai cochetă.

UPDATE ORA 14.45 Avocaţii au decis: depun recurs la decizie

"Am avut un judecător tânăr care a decis soarta a doi inculpaţi tineri. Era de aşteptat că va lua în calcul şi viitorul lor. În această după-amiază voi discuta cu clienţii mei, care sunt în Germania. Sigur se vor arăta nemulţumiţi şi vor dori să depună recurs", a spus Radu Zandomeni, avocatul familiei lui Trifu Schrot. Nici Camelia Ţăranu, avocatul lui Sergiu Florea, nu s-a arătată încântată de cei 16 ani de închisoare pe care va trebui să îi execute clientului ei, aceasta declarând că se va încadra în cele zece zile permise de lege pentru a depune recurs.


image

UPDATE ORA 14.30 Carmen Bejan a izbucnit în plâns. Sergiu Florea nu a reacţionat

În momentul în care judecătorul Creţu a pronunţat sentinţa de condamnare a studenţilor criminali, tânăra a izbucnit în plâns în sala de judecată. Prietenul ei, Sergiu Florea nu a avut niciun fel de reacţie.



UPDATE ORA 14.15 Judecătorul Mircea Creţu a emis sentinţa: 15 ani pentru omor, 2 ani pentru profanare de morminte, 16 ani de executat!

image
image

Judecătorul Mircea Creţu a decis să dea o pedeapsă de 15 ani cu executare, plus un an spor din cauza circumstanţelor agravante în care cei doi au comis fapta. Sergiu Florea şi Carmen Bejan au mai primit doi ani, care se contopesc  în pedeapsa cea mai mare, pentru profanare de morminte. 

ORA 12.30 PUNCT FINAL ÎN PROCES Carmen Bejan cere să fie achitată. Pronunţarea la ora 14.00!

Carmen Bejan, studenta acuzată de crimă, a cerut instanţei să fie achitată.  „Îmi pare rău că a murit un om şi mai multe familii au suferit. Regret că nu am anunţat poliţia la timp. Doresc să fiu achitată!", a spus Carmen în faţa judecătorului.

Sergiu Florea şi-a exprimat regretul pentru întreaga situaţie. „Îmi pare nespus de rău pentru toată această situaţie tragică. Îmi exprim regretul şi compasiunea. Viaţa mea a luat o altă turnură. Cel mai mult îmi pare rău că fosta mea prietenă nu are simţul răspunderii nici măcar în ultimul moment", a spus Sergiu Florea la finalul procesului. 

Judecătorul Mircea Creţu a anunţat că sentinţa rămâne în pronunţare şi că va anunţa pedeapsa celor doi la ora 14.00

image

 ORA 12.00 Avocatul criminalei: "Sergiu Florea e un mincinos pe care nu puteţi să îl transformaţi în sfânt"

Avocatul Dan Sabău, care o apără în proces pe Carmen Bejan, a spus în faţa instanţei de judecată că Sergiu Florea este un mincinos care nu poate să se transforme în sfânt. "Sergiu Florea a minţit în permanenţă.Nu puteţi să îl transformaţi peste noapte în sfânt", a spus Dan Sabău acum câteva momente. Avocata lui Sergiu Florea a zâmbit încercând să pară amuzată de această pledoarie.   "Sergiu nu ştie decât să mintă. A inventat o serie de versiuni imposibile ale crimei. Toate au fost diametral opuse. Mai are rost să îl credem ?", a mai spus avocatul lui Carman Bejan.

ORA 11.30 Judecătorul a cerut avocatului studentului criminal să încheie pledoaria

Judecătorul care judecă acest dosar a cerut avocatei Carmen Ţăranu să încheie pledoaria. Avocata lui Sergiu Florea vorbea despre cât de bun chirurg se pregătea să devină studentul cruminal când a fost întreruptă de judecător. "Cerem o condamnare mai mica, dar suntem de acord cu plata de despăgubiri", a spus avocata.  Judecătorul a anunţat avocatul familiei victimei că nu îi acordă dreptul la replică. Magistratul a cerut apărătorului stidentei criminale să prezinte pledoaria finală.

ORA 11.15 Avocatul studentului criminal: "Totul a devenit un reality show"

Camelia Ţăranu, avocata lui Sergiu Florea, a început pledoaria finală. Aceasta susţine că clientul ei nu a avut intenţia să comită un omor şi că totul a luat o turnură gravă fără a exista o intenţie în acest sens. "Sergiu a vrut doar să îi ofere o corecţie lui Trifu Schroth", a spus avocata în instanţă, acum câteva minute. Camelia Tăranu a mai ţinut să arate instanţei că întregul proces a devenit un reality show şi că asta ar putea afecta decizia instanţei. "Pentru sinceritatea de care a dat dovadă, Sergiu merită circumstanţe atenuante. Şi-a recunoscut fapta, dar nu merită tratat ca un monstru", a mai spus Tăranu.

ORA 11.00 Familia victimei cere 35.000 de lei daune morale şi 120.000 de euro daune materiale

Familia lui Trifu Schroth, judecătorul de stabor ţigănesc tranşat de studenţii criminali, cere 35.000 de lei daune materiale şi 120.000 de euro daune morale. Avocatul familiei de rromi spune că toţi banii vor fi donaţi unui azil de bătrâni.

ORA 10.40 AVOCATUL VICTIMEI: "Toată crima a fost o foame de bani"


Radu Zandomeni, avocatul care reprezintă familia victimei crimei, a spus în faţa judecătorului că întreaga poveste este legată de "foamea de bani". "Toată crima a fost o foame de bani. Au in ADN infracţionalitatea", a spus avocatul Zandomeni.

La ultimul termen din proces, judecătorul a audiat toţi martorii implicaţi, inclusiv pe părinţii lui Carmen Bejan, astfel că azi ar putea fi ultimul termen în care studenţii Sergiu Florea şi Carmen Bejan află ce condamnare primesc. Cert este însă că tânăra Carmen Bejan a şocat data trecută când a apărut la proces machiată, cu părul prins şi cu unghiile vopsite în alb şi negru.

Tocuri şi unghii vişinii


Carmen Bejan nu s-a dezminţit nici la procesul de astăzi, când a apărut în faţa judecătorului cu părul pe spate, îmbrăcată într-un tricou roşu, în pantofi cu toc şi cu unghiile vopsite vişiniu.

image
image

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

 

image

După dezbatere, judecătorul va consulta pentru ultima oară cele două volume de probe şi declaraţii, iar în cel mai bun caz, chiar astăzi va anunţa verdictul: libertate sau mulţi ani de închisoare pentru Crima de la Medicină.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla alte detalii despre procesul studenţilor condamnaţi pentru crima de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite