Înfăţişare pentru studenţii criminali: Carmen Bejan corespondează cu alţi puşcăriaşi şi se gândeşte tot mai des la Sergiu Florea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Medicină,  acuzaţi de crimă
Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Medicină, acuzaţi de crimă

Pe 11 mai, Carmen Bejan şi Sergiu Florea vor afla dacă vor fi condamnaţi sau nu pentru omor şi profanare de morminte. În premieră, la proces au fost prezenţi şi părinţii fetei, tatăl lui Carmen Bejan fiind audiat. Şi la această audiere, acuzaţiile şi elementele surpriză s-au ţinut lanţ.

Înfăţişarea din această dimineaţă a început cu o veste şocantă: Carmen Bejan îşi omoară timpul la Penitenciarul Arad cu scrisori. Avocaţii lui Sergiu Florea susţin că, în repetate rânduri, clientul lor a primit scrisori de la fosta lui iubită, care printre rânduri încearcă să îi aducă aminte de filmele pe care cei doi le-au urmărit împreună, respectiv melodiile lor favorite. În plus, Carmen Bejan este îngândurată de starea de sănătate a bunicilor lui Sergiu Florea.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia"

Război pentru pedepse

Principala problemă a avocaţilor prezenţi la proces a fost să îl convingă pe judecător să modifice capetele de acuzare, astfel încât clienţii lor să nu primească pedepse prea mari. Radu Zandomeni, avocatul familiei victimei, a cerut şi el modificarea încadrării juridice, dar astfel încât pedepsele să fie mai mari. Mai precis, acuzaţia de omor şi de profanare de morminte să fie înlocuită cu fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei.

Studentul ucigaş de la Medicină şi-a lăsat iubita să se prostitueze ca să aibă motiv să o părăsească

Tatăl lui Carmen Bejan face acuzaţii

Audiat pentru prima oară, tatăl lui Carmen Bejan a declarat în faţa instanţei că fiica lui nu este vinovată, respectiv că instanţa ar trebui să accepte o caracterizare obiectivă a fetei. Astfel, copilul lui a fost unul model până în anul I de facultate, când brusc relaţia s-a răcit. Avocaţii lui Carmen Bejan au solicitat o nouă expertiză psihiatrică a lui Sergiu Florea. În acelaşi timp a mai fost solicitată o reverificarea a probelor.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Săptămâna viitoare, pe 11 mai, vor avea loc dezbaterile în acest caz, astfel că procesul a intrat pe ultima sută de metri.Sunt şanse chiar ca în 11 mai cei doi studenţi să afle decizia judecătorilor şi să fie condamnaţi.

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Studenta măcelară de la Medicină a încercat să se sinucidă din prea multă dragoste pentru iubitul ucigaş

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite