Slatina: Cum a primit Bercea NUP în mai multe dosare. Scandalul ţiganilor se termină întotdeauna cu împacare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bercea Mondial, dar şi fiii săi au fost implicaţi în numeroase scandaluri de-a lungul timpului. În cele mai multe cazuri, victimele, fie că au fost oameni simpli, de afaceri, sau ţigani, şi-au retras plângerile făcute la Poliţie sau Parchet, împăcându-se apoi cu interlopul.

Firme-paravan pentru construirea ilegală a unui imperiu imobiliar

Tribunalul Olt: „Bercea are convingerea că nu va fi sancţionat pe baza legăturilor de afinitate cu persoane publice”

Slatina: Bercea, un deţinut mondial

Aşa s-a întâmplat şi duminică, atunci când ultima victima lui Bercea Mondial, care a fost chiar nepotul său, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, şi-a schimbat declaraţia. “Am vorbit cu băiatul la spital şi  a zis că nu Bercea l-a înjunghiat, şi ci unul dintre copiii lui. El a spus că Bercea, dar nu era conştient când a zis asta, pentru că era sub efectul anesteziei, nu ştia ce spune”, a decalarat Felix Anghel, fratele lui Bercea.

“Suntem rude, ne împăcăm!”

Soţia interlopului, Fănica Anghel a afirmat că Bercea se va împăca cu fraţii lui. “Suntem rude, ne împăcăm! Bărbatul meu nu e vinovat, n-a tăiat pe nimeni”, a spus Fănica Anghel. Bercea a primit soluţii de neîncepere a urmăririi penale (NUP) sau scoatere de sub urmărire penală (SUP) în toate dosarele în care a fost cercetat de magistraţii olteni. Aceştia au motivat că probele strânse la dosare nu au confirmat vinovăţia interlopului. El a fost cercetat şi pentru calomnie, ameninţare, lovire şi înşelăciune la adresa lui Claudiu Nicolae Mihai, în două dosare distincte, ambele fiind rezolvate cu NUP, asta după ce victima şi-ar fi retras plângerile. În urmă cu un an, fiii lui Bercea au fost implicaţi într-un scandal, fiind acuzaţi că l-au înjunghiat pe fostul consilier local, Valeriu Matei şi l-au lovit cu maşina pe prietenul lui, Adrian Văduva.

Victima şi-a schimbat declaraţia

Adrian Văduva, una a declarat la Politie, si alta la Parchet. Acesta, se pare, a spus anchetatorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt că a căzut şi şi-a rupt singur piciorul. Şi asta, după ce a purtat o discuţie, s-a înţeles cu autorii actelor de violenţă şi a primit o suma frumuşică de bani.

Citeşte mai multe despre acest caz:

De unde are bani Bercea Mondial? Afacerile lui sunt falimentare

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite