De unde are bani Bercea Mondial? Afacerile lui sunt falimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anghel M. Sandu, alias Bercea Mondial, este acţionar sau asociat la două firme firme care sunt falimentare. Una dintre ele nu a raportat nicodată situaţia la Registrul Comerţului.

Firmele lui Bercea Mondial au toate caracteristile unor societăţi fantomă, care nu au plătiti niciodată impozite, mai ales la Registrul Comerţului nu există informaţii despre profit, cifră de afaceri sau orice alte date despre banii câştigaţi de interlopul care a fost arestat duminică.

Firma Bercea Mondial SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are ca obiect de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor existente la Registrul Comerţului, dar şi afaceri cu baruri.

Societatea a avut mai multe sedii sociale, iar potrivit singurelor date existente a deţinut patru baruri din judeţul Olt. Deşi firma este activă, niciodată Anghel M. Sandu nu a fost raportat bilanţurile societăţii către Registrul Comerţului, aşa cum fac toate firmele din România.

Cea de-a doua firmă a lui Bercea Mondial este Spălătorie SRL, înfiinţată în anul 2004. Firma a fost deţinută alături de fratele său, Anghel Fănică, şi avea sediul în Slatina. Firma nu a raportat niciodată cifrele de afaceri la Registrul Comerţului. Ea a fost dizolvată recent de Bercea Mondial.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Cristian Poelincă pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite