Sebastian Secoșan, șeful OPC judecat pentru mită, cere să îşi vadă tatăl şi copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Secoşan, comisar-şef la CJPC a cerut instanţei să i se dea voie să-şi vadă familia. Cu ocazia primului termen din procesul deschis de DNA, Secoşan a solicitat să i se permită să-şi vadă tatăl, considerat martor în dosar.

Secoşan este cercetat în stare de libertate, dar nu are voie să ia legătura cu tatăl său, considerat martor în dosar. „Nu înţeleg de ce e interesul atât de mare pentru cazul meu. Deocamdată nu vreau să dau alte declaraţii”, a spus în această dimineaţă Sebastian Secoşan. Avocatul acestuia a solicitat ca instanţa să-i permită lui Secoşan să-şi vadă tatăl, care „este un martor irelevant în cauză”. Procesul a fost amânat pentru data de 5 mai, la solicitarea avocatului de a primi mai mult timp pentru a-şi pregăti apărarea.

Sebastian Secoșan, șeful șpăgar de la Protecția Consumatorilor, a fost trimis în judecată

Sebastian Secoşan, fostul comisar şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bihor, a fost trimis în judecată, la sfârşitul lunii februarie, pentru luare de mită în formă continuată.

Culmea ironiei, cel care l-a denunţat este patronul unui magazin de etnobotanice, de la care Secoşan ar fi pretins şi primit suma totală de 1.400 euro. La 9 februarie 2011, Sebastian Secoşan a fost prins în flagrant, imediat după ce a primit 300 de euro mită, fiind arestat a doua zi, pentru 20 de zile.

Șeful șpăgar de la Protecția Consumatorilor nu are casă, dar are spații comerciale și este plin de datorii

Şeful de la Protecţia Consumatorilor acuzat că a luat "mită etnobotanică" rămâne în arest


Sebastian Secoșan, şeful OPC Bihor, acuzat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore UPDATE

Sebastian Secoșan, șeful de la Protecția Consumatorilor, arestat pentru 20 de zile 

Şeful OPC Bihor şi un inspector din subordine luau mită de la un magazin de etnobotanice

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite