Sebastian Secoșan, şeful OPC Bihor, acuzat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Secoșan, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor a fost prins în flagrant în timp ce lua șpagă. Flagrantul a fost organizat de procurorii anticorupție. Secoșan a fost reţinut în urmă cu câteva minute, după ce mascaţii l-au ridicat chiar de la sediul DNA.

Şeful OPC Bihor şi un inspector din subordine luau mită de la un magazin de entobotanice

ora 19.00
Sebastian Secoşan a fost reţinut pentur 24 de ore. În urmă cu puţin timp, mascaţii l-au ridicat pe şeful OPC de la sediul DNA. El va fi audiat şi în cursul zilei de mâine. Surse din DNA confirmă că în acest caz este cercetat şi inspectorul Ovidiu Milean.

ora 18.00
În atenția procurorilor a ajuns, alături de Secoșan, și inspectorul Ovidiu Milean. Acesta se află și acum la sediul DNA, alături de șeful lui, unde sunt audiați. Procurorii urmează să decidă dacă vor propune arestarea celor doi.

ora 13.50
Sebastian Secoșan se află încă la sediul OPC, unde este audiat de procurorii anticorupție.

Sebastian Secoșan a fost prins astăzi luând mită în cadrul unui flagrant organizat dimineață la biroul său, de procurorii anticorupție. Șeful CJPC Bihor, instalat director în urmă cu doi ani, este așteptat dintr-un moment în altul la sediul DNA unde i se vor face cunoscute acuzațiile. Surse neoficiale au declarat pentru Adevărul de Seară Oradea că procurorii urmează să decidă dacă-l rețin pe Secoșan sau dacă îl arestează.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite