Şeful de la Protecţia Consumatorilor acuzat că a luat "mită etnobotanică" rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Secoşan, şeful de la Protecţia Consumatorilor, acuzat că a luat mită de la un comerciant de etnobotanice, a apărut astăzi în faţa instanţei, solicitând eliberarea provizorie. Acesta susţine că nu ştia că în plicul primit la flagrant se aflau 300 de euro.  

Cauza a fost amânată astăzi, în vederea prezentării de către DNA- Serviciul Teritorial Oradea a dosarului de urmărire penală, împreună cu toate actele existente.

 Şeful OPC Bihor şi un inspector din subordine luau mită de la un magazin de etnobotanice

Sebastian Secoşan, şeful de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Bihor, a fost prins în flagrant de către procurorii DNA, în urmă cu două săptămâni, în timp ce primea un plic cu 300 de euro, de la patronul unui magazin de etnobotanice.

Șeful șpăgar de la Protecția Consumatorilor nu are casă, dar are spații comerciale și este plin de datorii

"Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 20 de zile începând cu data de 10 februarie", a spus atunci judecătorul Cristian Monenci. Potrivit sursei citate, în propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii antircorupție, se susține că Secoșan a cerut și a primit suma de 1.400 de euro, în cinci tranşe, de la reprezentantul unui magazin de etnobotanice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite