Interlopul Iuliu Kiss este dat în urmărire naţională. Poliţiştii l-au căutat pentru a pune în aplicare mandatul de arestare, dar nu l-au găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Kiss este căutat de poliţişti
Iuliu Kiss este căutat de poliţişti

Interlopul orădean Iuliu Kiss este dat în urmărire naţională. Poliţiştii orădeni l-au căutat  pentru a pune în aplicare mandatul de arestare emis de către Curtea de Apel Cluj, dar nu l-au găsit în niciuna dintre locaţiile în care se ştia că s-ar putea afla.  

Marţi, magistraţii Curţii de Apel Cluj au dat o sentinţă  definitivă şi irevocabilă în cazul interlopului orădean Iuliu Kiss, cel care a provocat accidentul de circulaţie în care Adriana Jurcan (24 de ani) şi-a pierdut viaţa, în timp ce sora acesteia Anca şi verişoara lor Mihaela au fost grav rănite. Kiss a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Astăzi, în jurul orei 10.00 poliţiştii orădeni au primit mandatul de executare şi l-au căutat pe Iuliu Kiss în toate locaţiile în care se ştia că acesta s-ar putea afla. Din păcate, acesta nu a fost găsit.

În urma accidentului Tico-ul a fost spulberat şi o fată de 24 de ani a murit Mercedul interlopului Accident

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii de la accident!

"Imediat după ce au primit mandatul de executare a pedepsei private de libertate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii l-au căutat pe cel în cauză în toate locaţiile în care se ştia că s-ar putea afla. Acesat nu a fost găsit. Prin urmare, poliţiştii au solicitat urmărirea naţională a acestuia şi au demarat procedura de obţinere a unui mandat european de arestare şi darea lui în urmărire internaţională", ne-a declarat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Şoferul criminal a fost arestat, la patru zile după ce a spulberat Tico-ul în care se aflau trei fete

Interlopul Iuliu Kiss îşi va petrece următorii cinci ani în închisoare. Sentinţa Curţii de Apel Cluj este definitivă şi irevocabilă

Interlopul Iuliu Kiss la prima înfăţişare: „Regret cele întâmplate. Mă grăbeam"

Înmormântare Adriana Înmormântare Adriana Înmormântare Adriana

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii de la înmormântare!

Iuliu Kiss, cunoscut în lumea interlopă drept Paprika, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă cu alcool peste limita legală, acesta fiind implicat, anul trecut, într-un accident de circulaţie.

FOTO: Alai de mirese la înmormântarea Adrianei, tânăra ucisă sâmbătă în accident

Paprika, şoferul criminal eliberat aseară, apare astăzi din nou în faţa judecătorilor

Potrivit avocatului Mircea  Ursuţa,  sentinţa dată lui Paprika, închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, este o premieră în Bihor. "Din câte ştiu eu este cea mai mare pedeapsă dată în Bihor pentru ucidere din culpă", a spus avocatul.

Eliberat de către Curtea de Apel Oradea 

După şapte luni de închisoare, Iuliu Kiss a fost eliberat, la începutul lunii ianuarie, prin la sendinţa dată de Curtea de Apel Oradea. La aceea vreme judecătorii au admis recursul  formulat de apărătorul lui Iuliu Kiss împotriva unei decizii date de Tribunalul Bihor, prin care interlopului i s-a respins cererea de liberare provizorie pe cauţiune  de 55.000 de lei, cauţiune care  s-a restituit odată cu reîncarcerarea lui.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite