Şoferul criminal a fost arestat, la patru zile după ce a spulberat cu Mercedes-ul Tico-ul în care se aflau trei fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Kiss nu a respectat semnificaţia semnului „Cedează trecerea”
Iuliu Kiss nu a respectat semnificaţia semnului „Cedează trecerea”

Iuliu Kiss, interlopul cunoscut sub numele de Paprika, a fost arestat pentru 29 de zile, în urmă cu câteva minute, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă. Acesta a ucis-o sâmbătă seară pe Adriana Jucan şi a băgat-o în comă pe sora sa geamănă, Anca. A treia victimă a accidentului de sâmbătă seară este la spital, la Cluj.

Iuliu Kiss, interlopul de 37 de ani cunoscut în oraş cu numele de Paprika, despre care se zvoneşte că ar fi proxenetul unor prostituate din Italia, a fost eliberat marţi seară, deşi procurorii au propus arestarea sa preventivă, pentru 29 de zile. Judecătoarea Anca Diana Comşa, al cărei soţ a murit în martie într-un groaznic accident de maşină, pe care l-a provocat el însuşi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a decis că Iuliu Kiss nu prezintă pericol social şi că poate fi cercetat în stare de libertate. Justificările judecătoarei au fost că alcoolemia lui Kiss, de 1,10 grame pe litru la orele 20.40 şi de 0.90 mg pe litru la orele 21.40, nu a fost mare şi că, din buletinul de examinare clinică s-ar fi concluzionat că inculpatul nu părea să fi fost sub influenţa alcoolului.

Procurorii au făcut astăzi recurs, care a fost admis de către completul de judecată format din  Crina Muntean, Denisa Vidican şi Raluca Cuc. Decizia nu poate fi atacată.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite