FOTO: Alai de mirese la înmormântarea Adrianei, tânăra ucisă sâmbătă în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântare Adriana
Înmormântare Adriana

Douăsprezece fetițe îmbrăcate în mireasă au aruncat petale de flori astăzi în fața cortegiului funerar care a condus-o pe ultimul drum pe Adriana Jurcan. Tânăra ucisă în accidentul de sâmbătă seara, a fost urmată de peste 1.000 de personae. Alături de mama Adrianei, logodnicul tinerei a condus-o cu un buchet alb de mireasă în mâini. Un sobor de cinci preoți a ținut sluba de adio, în satul Râpa, acolo unde Adriana s-a năs

Peste 1000 de prieteni, vecini și apropiați ai familie au condus-o astăzi pe ultimul drum pe Adriana Jurcan. Tânăra de 24 de ani a fost ucisă sâmbătă seara de un interlop care-și gonea Mercedesul cu peste 150 de kilometri la oră și a făcut țăndări Tico-ul în care aceasta se afla alături de sora ei geamănă, Anca și verișoara lor, Mihaela.

Şoferul criminal a fost arestat, la patru zile după ce a spulberat Tico-ul în care se aflau trei fete

Paprika, şoferul criminal eliberat aseară, apare astăzi din nou în faţa judecătorilor

REVOLTĂTOR Judecătorii au respins propunerea procurorilor de arestare a șoferului criminal, care a frânt trei destine

Slujba s-a ținut în Râpa, satul natal al fetei, de un sobor de cinci preoți. Îmbrăcată în mireasă, într-un coșciug alb, Adriana a fost urmată de logodnicul ei, care ținea în mâini un buchet alb de flori. "Nu te duce Adriana", striga mama îndurerată. În fața cortegiului, 12 fetițe îmbrăcate în alb, au aruncat petale de trandafiri.
În amintirea vecinilor și rudelor, Adriana va rămâne veșnic o fată cuminte și frumoasă ca o floare. "Două surori cuminți, frumoase bine școlite. Au crescut alături de mine. Sper ca cine le-a curmat tinerețea să plătească pentru asta. Mă rog ca măcar Anca să scape cu viață din această tragedie. Ne temem însă că nici ea nu va mai fi la fel", spune Horga Vasile, unul dintre vecinii familiei.

Click pe poză pentru o fotogalerie de la înmormântare

Înmormântare Adriana

"Fete cuminți și frumoase ca două flori. Aveau de dat acum examen de masterat. Adriana urma să se căsătorească", spune și Jurcan Vasile, un unchi îndepărtat al fetelor.

Adriana a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale Studii Europene din cadrul Universităţii Oradea și era înscrisă la master în Afaceri Europene și Management de Programe în Cluj. Tânăra obținuse  bursă de studii inclusiv la Universitatea Sorbona.

Apropiații înmărmuriți de tragedia care s-a abătut asupa familiei, își îndreaptă acum rugăciunile către Anca, sora geamănă a Adrianei, care se zbate între viață și moarte la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean.

"Ne dorim să scape din această tragedie Anca și să scape întreagă, să nu rămână cu schele", a spus și Ana Jurcan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite