Iaşi: Fratele supravieţuitoarei din Pub 75 despre amenda aplicată patronului: „Fiecare plăteşte după fapte!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Chelaru, fratele Alexandrei, ospătăriţa care a scăpat cu viaţă din incendiul care a mistuit pe 20 ianuarie barul în care lucra, simte că i s-a făcut dreptate după ce a aflat că Mihai Copcea, patronul Pub 75, a fost amendat cu 59.000 de lei.

Tânăra s-a însănătoşit, i-a trecut aproape în totalitate conjunctivita cu care s-a ales de la fumul gros. Fratele său, Iulian Chelaru, consideră că patronul barului în care sora lui lucra merita să fie aspru amendat şi că sancţiunea de 59.000 de lei i se cuvine. „Nu ştiam că a fost amendat, dar e bine că s-a întâmplat aşa. Fiecare plăteşte pentru faptele sale!", spune Iulian Chelaru.

Acesta susţine că sora lui şi-a revenit din şoc. „Alexandra se simte acum mult mai bine. Chiar joi a fost la un control la ochi şi a putut citi toate grupurile de litere de acolo. Probabil va avea nevoie de ochelari. Susţine acum examene, colegii o susţin", mai spune fratele supravieţuitoarei.

Citeşte şi:

Iaşi: Amenzi usturătoare pentru patronul Pub 75. Ancheta a arătat că angajaţii barului munceau lângă o bombă cu ceas

Iaşi: Pompierii au terminat ancheta în cazul incediului în care a murit studenta-eroină. Vezi aici care sunt concluziile

Iaşi: Inspectorii de muncă fac verificări la barurile din Tudor după moartea studentei-eroine

Iaşi: Au înregistrat angajaţii după tragedia din bar

Mihai Copcea, patronul barului din campusul „Tudor Vladimirescu" va fi amendat cu 59.000 de lei de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi (ITM). Neregulile cele mai mari au fost înregistrate la capitolele muncă la negru, încălcarea normelor de Sănătate şi Securitate în Muncă, dar şi instalaţia electrică necorespunzătoare.

Mai urmăreşte şi:

EXCLUSIV Studenta-eroină de la Iaşi a fost dusă la groapă de pompieri (UPDATE, FOTO, VIDEO)

Iaşi: Mesaj de la tânăra salvată din incendiu pentru familia studentei-eroine: „Îmi pare rău şi regret enorm“ (AUDIO)

Iaşi: Ultimele clipe de viaţă ale studentei care şi-a dat viaţa pentru o necunoscută

În incendiul de la Pub 75 şi-a pierdut viaţa şi Sorina ferari, o studentă în vârstă de 21 de ani, care a sărit în ajutorul Alexandrei pentru a stinge flăcările.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite