EXCLUSIV Studenta-eroină de la Iaşi a fost dusă la groapă de pompieri (UPDATE, FOTO, VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorina Ferari (21 de ani), tânăra care şi-a pierdut viaţa în incendiul care a mistuit barul din campusul „Tudor Vladimirescu“, va fi înmormântată astăzi la Gura Humorului, oraşul natal.

Ora 16.10 Rudele sunt mândre de gestul făcut de Sorina care le-a cauzat atât de multă durere. „Marţi la amiază a fost ultima dată acasă şi mi-a povestit că este tare obosită pentru că a învăţat toată ziua pentru examene.Visul ei era să ajungă procuror! Joi am aflat că a murit şi de atunci simţim multă durere! Mi-a fost foarte dragă. Şi numele i-a fost pus după al meu", a spus Sorin Ferari, unchi al studentei-eroină.

Ora 16.00 Apropiaţii cu care a ţinut legătura au rememorat ultima întâlnire cu Sorina sau ultimul telefon în care şi-au făcut planuri. Prietenele ei mărturisesc că trebuia ca în următoarele două săptămâni să meargă la două zile de naştere ale prietenelor cărora le-a fost atât de dragă şi în ajutorul cărora a sărit de fiecare dată. „Toate fetele din cercul nostru de prietene îi spuneau necazurile pentru că avea o foarte bună capacitate de a asculta şi de a te ajuta. Am vorbit ultima dată cu ea miercuri, cu o zi înainte de a muri. Stabileam cu ea ultimele detalii pentru că sâmbătă trebuia să mergem al ziua de naştere a unei prietene. Mi-a spus cât de tare aşteaptă să vină acasă! Nu-mi vine să cred că acum este în sicriu!", spune Andreea Cremeniţchi (22 de ani), o prietenă de-a Sorinei din Gura Humorului.

VEZI DISPERAREA BUNICII

Ora 13.00: Aproape 400 de persoane participă la slujba de înmormântare a Sorinei. Sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei este purtat pe umeri până la groapă de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina“.

Iaşi: Au înregistrat angajaţii după tragedia din barul studenţesc din „Tudor Vladimirescu“

Ora 12.50 Cea mai bună prietenă a Sorinei a spus că a vorbit cu tânăra cu câteva zile înainte de tragedie. „Am vorbit la telefon cu ea. Am invitat-o la ziua mea şi mi-a spus ceva care acum mă şochează: «Stai să ajungem sănătoşi până atunci!»“, a spus printre lacrimi Cecilia Nistor. 

VEZI CE SPUNE PRIETENA SORINEI

Ora 12.40 Curtea bisericii din Gura Humorului a devenit neîncăpătoare. Sute de oamani au vrut să-i aducă un ultim omagiu studentei-eroină de la Iaşi. Bunica Sorinei, Ileana Ferari (63 de ani) a împărţit fotografii cu tănăra pentru ca apropiaţii să nu o uite niciodată. „Vrem să facem o capelă acolo unde a murit Sorina, pentru ca studenţii să-şi aducă aminte de gestul ei“, a spus bunica fetei.

image

Ora 12.20 La căpătâiul tinerei de 21 de ani s-au adunat zeci de rude, colegi de facultate, prieteni din Gura Humorului sau veniţi de la Iaşi. Rudele sfâşiate de durere o bocesc pe Sorina. „Asta este nunta ei!“, a strigat bunicul fetei, Nicolae Ferari, venit din Italia pentru înmormântarea studentei-eroină.

VEZI CUM PLÂNGE MAMA SORINEI LA CĂPĂTÂIUL FETEI

Ora 8.00 Studenta-eroină va fi condusă pe ultimul drum la aproape o săptămână după ce a încetat din viaţă încercând să stingă flăcările împreună cu Alexandra Chelaru, o angajată a Pub 75. Familia eroinei de la Iaşi a luat această decizie pentru ca toate rudele să fie prezente pentru a-i aduce un ultim omagiu.

image

Citeşte şi:

Diplomă de excelenţă pentru studenta eroină din partea pompierilor suceveni (FOTO)

Eroina de la Iaşi va fi înmormântată miercuri, acasă

Iaşi: Mesaj de la tânăra salvată din incendiu pentru familia studentei-eroine: „Îmi pare rău şi regret enorm“ (AUDIO)

Iaşi: Ultimele clipe de viaţă ale studentei care şi-a dat viaţa pentru o necunoscută

Mama eroinei de la Iaşi: „Sorina era o fată foarte sufletistă“ (FOTO şi VIDEO)

La înmormântare şi-au anunţat prezenţa colegii Sorinei de la Unievrsitatea „Petre Andrei“, unde era studentă în anul II la Facultatea de Drept, dar şi consilierii locali care intenţionează să-i ofere post-mortem titlul de cetăţean de onoare al Iaşiului.

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite