Misterul morții elevei de 14 ani, al cărei cadavru a fost găsit în apele râului Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legiști s-au pronunțat cu privire la cauzele decesului fetei de 14 ani, al cărei trup a fost descoperit în Mureș: asfixie mecanică prin înec. Apropiații familiei și părinții fetei nu își explică însă gestul fatal al elevei și susțin că ar putea fi vorba de o crimă. Ipoteza șocantă nu este confirmată de polițiști, care anchetează cazul.

Apele tulburi ale râului Mureș au scos la suprafață cadavrul unei adolescente, a cărei dispariție a fost semnalată în urmă cu o săptămână. Ieri, după o zi de la descoperirea macabră făcută de pescari în zona unei balastiere, trupul neînsuflețit al fetei, care a stat șase zile sub apă, a fost recunoscut de părinții acesteia, după îmbrăcăminte și inelul purtat pe deget.

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

Ancheta polițiștilor în cazul elevei de 14 ani, din Simeria, al cărei cadavru a fost scos la suprafață de apele râului Mureș, este aproape de final.

Iaşi: Studentul de la Construcţii dispărut la balul de absolvire a fost găsit înecat în lacul Ciric UPDATE

 “În urma necropsiei, s-a stabilit că decesul adolescentei a survenit asfixiei mecanice prin înec. Pe corpul victimei nu au fost descoperite urme de violență, ceea ce conduce la concluzia, cel mai probabil, a unei sinucideri”, a precizat Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ipoteza unei sinucideri este șocantă pentru părinții Andreei, care nu își pot imagina ce ar fi putut-o determina pe aceasta să comită acest gest. Mai mult, ei susțin că fata ar fi putut fi ucisă.

„Măcelarul”, cel mai sadic dintre criminalii hunedoreni, a primit sentinţa finală

FOTOGALERIE: EXCLUSIV Imagini inedite cu Nicolae Ceauşescu, salvate dintr-o clădire părăsită a combinatului din Hunedoara

Ultima dată a fost văzută de o vecină, pe o stradă în Uroi, urcându-se într-o mașină neagră. De atunci nu am mai știut de ea, dar nu exclud ca vreo persoană din anturajul ei să o fi determinat să se omoare. În loc să-i fac buletinul, i-am ridicat certificatul de deces” a declarat îndurerat Nicușor, tatăl decedatei.

În ultima perioadă era foarte închisă şi tăcută. O întrebam ceva şi nu răspundea, băga capul în pământ şi tăcea. Parcă nu era ea, se schimbase. Colegii mi-au spus că mergea în parc şi fuma. Poate o fi luat etnobotanice şi nu a mai fost ea. Nu avea de ce să se sinucidă”, a spus Mariana, mama fetei.

Andreea va fi înmormântată miercuri, la cimitirul din Hărău.

Zvonuri contradictorii
Vestea decesului minorei a dat imediat naștere la speculații. Oamenii din satul Uroi, localitatea natală a fetei, povestesc că aceasta ar fi fost găsită cu gâtul tăiat și cu fața tumefiată în urma loviturilor primite, însă polițiștii nu au confirmat cele relatate.

Andreea era o fată plină de viață și nu văd ce motiv ar fi avut să se omoare. Nu învăța prea bine, dar era foarte glumeaţă cu cei din jurul ei”, a povestit Florin, un coleg de-al fetei, de la Școala Generală Sigismund Toduță, unde tânăra a studiat. Vecinii familiei Gavril spun că au văzut-o pe adolescentă în compania unor persoane dubioase, cu vârste mai înaintate decât ea și nu de puține ori minora a dispărut de la domiciliu.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite