VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Cioară şi eleva sa, Lorena Hurdea
Alin Cioară şi eleva sa, Lorena Hurdea

O nouă tragedie în care a fost implicat un elev îndrăgostit de dascălul său s-a petrecut la Brad, la liceul unde, în urmă cu jumătate de an, un profesor a fost acuzat de hărţuirea sexuală a unei eleve minore. O elevă în vârstă de 16 ani, Lorena Hurdea, din Brad, s-a spânzurat din dragoste pentru profesorul ei de matematică.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO: Dascălul şi eleva sinucigaşă îşi dădeau întâlniri pe ascuns, într-o garsonieră

VIDEO Dramă în familia Lorenei: „De ce nu este aici să vadă unde s-a ajuns, cel care te-a şantajat?”

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

Profesorul acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

Colegii şi prietenii Lorenei cunoşteau pasiunea elevei pentru profesorul de matematică

Cadavrul unei adolescente în vârstă de 16 ani, din Brad, elevă la Colegiul Naţional „Avram Iancu”, din localitate, a fost descoperit într-o pădure de la ieşirea din oraş, în zona unor vechi viaducte – loc preferat în trecut de mulţi dintre hunedorennii care au avut tentative de suicid. De lângă trupul tinerei găsită spânzurată de crengile unui copac, a fost ridicat un bileţel în care aceasta îşi explicase motivul pentru care a recurs la gestul extrem. „Din cauza lui Alin am făcut asta. El vă va da toate explicaţiile”, sta scris pe biletul de adio lăsat de elevă.  


Potrivit poliţiştilor care au demarat ancheta, bărbatul la care tânăra a făcut referire este chiar profesorul ei de matematică, fapt confirmat de părinţii şi prietenii fetei. „Ştiam că se întâlneşte cu profesorul ei de matematică, Alin Cioară, dar că între ei este o relaţie ca de la elev la profesor. Asta ne-a spus nouă. Lorena ne-a mai spus că voia cu orice preţ să îl facă pe dascăl să renunţe la alcool. Se ştia că el a avut probleme cu consumul de alcool”, a povestit tatăl fetei, Nicolae Hurdea.

Vom reveni cu mai multe imagini şi amănunte!

Lorena
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite