Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorena Hurdea, împreună cu foştii colegi.
Lorena Hurdea, împreună cu foştii colegi.

Moartea Lorenei Hurdea, adolescenta din Brad care s-a sinucis pentru profesorul de matematică de care s-a îndrăgostit, a produs un şoc imens în rândul foştilor colegi şi prieteni ai ei. Pasiunea făcută pentru profesor, dar şi gândurile de sinucidere ale tinerei erau cunoscute de apropiaţi.

CITEŞTE ŞI:

Omagiu pentru Lorena, eleva sinucigaşă, din partea colegilor de clasă

VIDEO: Dascălul şi eleva sinucigaşă îşi dădeau întâlniri pe ascuns, într-o garsonieră

VIDEO Dramă în familia Lorenei: „De ce nu este aici să vadă unde s-a ajuns, cel care te-a şantajat?”

Eleva sinucigaşă şi-a declarat iubirea pentru profesorul de matematică în jurnalul secret

Profesorul acuzat că ar fi provocat sinuciderea unei eleve de 16 ani, internat la Psihiatrie

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Paula Costan, în vârstă de 16 ani, cea mai bună prietenă a adolescentei care s-a spânzurat lăsând un bilet de adio în care îşi învinuia profesorul de matematică, a povestit că în ultimele săptămâni dascălul o respingea, spunându-i că o relaţie între cei doi ar fi fost imposibilă. „Era foarte dezamăgită. Spunea că vrea să se omoare, însă nimeni nu o credea. Profesoara de sport a auzit de obsesia pentru Alin, profesorul de matematică, şi de starea în care se afla. A încercat să aibă o discuţie cu ea, dar a fost prea târziu”, a povestit prietena Lorenei.

VEZI AICI FOTOGALERIE CU LORENA HURDEA

Lorena Hurdea, împreună cu un fost coleg de şcoală.

Profesorul o respingea

Paula Costan a mai adăugat că eleva şi profesorul şi-au trimis unul altuia o mulţime de mesaje telefonice şi purtau discuţii interminabile la telefon. „Lorena fusese îndrăgostită de dascăl încă din clasa a noua. El i-a spus că nu va putea fi vreodată nimic între ei şi să îl lase în pace, să îşi vadă de viaţa ei”, a mai spus eleva.
„Nici acum nu îmi vine să cred că Lorena s-a sinucis. Nu îmi pot reveni din şoc. Era o fată exemplară”, a povestit Alexandru Ciur, un fost coleg al Lorenei.
În cursul zilei de duminică, Alin Cioară nu a dat explicaţii legate de presupusa relaţie dintre cei doi. „Pe mine m-a sunat la serviciu şi mi-a spus că între ei nu este nimic. Eu nu am văzut-o niciodată împreună cu dascălul. Mi-a spus că o iubeşte, dar ca pe copilul ei”, a declarat Corina Hurdea, mama tinerei, care a mai adăugat că fata era cuminte şi avea o fire deschisă, până în urmă cu câteva săptămâni.

Dascălul elevei care s-a sinucis din iubire pentru el a fost dat dispărut de colegi

Alexandru Lăutaru, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara,  a precizat că o comisie se va deplasa la liceul din Brad pentru a deschide o anchetă privind situaţia profesorului de matematică. Dascălul Alin Cioară va fi anchetat, de asemenea, şi de procurori. În urmă cu jumătate de an, la acelaşi colegiu din Brad, un profesor de matematică a fost acuzat de o elevă de 17 ani de hărţuire sexuală.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite