UPDATE Trei indivizi care l-au bombardat pe Boc cu ouă şi roşii, amendaţi de jandarmi. Vezi aici cât i-a costat gestul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi doi bărbaţi, care au aruncat cu ouă şi roşii în premierul Emil Boc, prezent, în urmă cu scurt timp la şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de la Prefectura Galaţi, au fost imobilizaţi de către SPP-iştii primului ministru şi daţi pe mâna jandarmilor.

Citiţi şi:

Emil Boc la Şendreni: "N-o să mă oprească pe mine doi, trei oameni care aruncă cu ouă"

Pagubele inundaţiilor de la Galaţi pot fi despăgubite de Uniunea Europeană

Boc, atacat cu ouă la Galaţi după ce a ţinut o conferinţă despre situaţia sinistraţilor din zonă

Boc:"Trebuie luată o decizie lucidă"

Cei trei sunt gălăţenii Nelu Furtună, Marian Popa şi Geanina Caracaş, cunoscuţi membri marcanţi ai unui partid politic din Galaţi. Primii doi au aruncat cu câte un ou, iar femeia a aruncat cu o roşie în Emil Boc.

VIDEO: Premierul Boc şi ministrul Blaga s-au asigurat că răul cel mare, ruperea digului în Insula Mare a Brăilei, nu se va produce! Vezi aici declaraţiile acestora

Primul ministru nu a fost nimerit. SPP-iştii au reuţit să-i imobilizeze pe cei trei imediat după producerea incidentului, iar jandarmii i-au preluat.

Cei trei au fost duşi la sediu şi amendaţi în baza legii 61 din 1991, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Prefectul Brăilei, apostrofat de Emil Boc, când ajuta un fermier să-şi salveze oile din calea apelor

Locotenentul Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei gălăţene, ne-a declarat: "Cele trei persoane au fost imobilizate şi transportate la Secţia nr. 1 de Poliţie, unde bărbaţilor li s-au aplicat amenzi de câte 1.000 de lei, pentru constituire în grup infracţional şi aruncare de obiecte în persoane oficiale, iar femeii i s-a dat amendă de 700 de lei pentru aruncarea de obiecte şi injurii".

Vom reveni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite