Emil Boc la Şendreni: "N-o să mă oprească pe mine doi, trei oameni care aruncă cu ouă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după ce a fost bombardat cu ouă şi roşii, Emil Boc a fost escortat de către SPP-işti la maşină, cu destinaţia Şendreni, acolo unde autorităţile locale au ridicat un stăvilar din pământ şi au montat un dig donat de o firmă din Baia Mare. La Şendreni, Boc a făcut declaraţii.

Citiţi şi:

UPDATE Trei indivizi care l-au bombardat pe Boc cu ouă şi roşii, amendaţi de jandarmi. Vezi aici cât i-a costat gestul lor

Pagubele inundaţiilor de la Galaţi pot fi despăgubite de Uniunea Europeană

Boc, atacat cu ouă la Galaţi după ce a ţinut o conferinţă despre situaţia sinistraţilor din zonă

Boc:"Trebuie luată o decizie lucidă"

Întrebat despre incidentul din faţa Prefecturii Galaţi, Emil Boc a susţinut: "Nu mă opresc pe mine doi, trei oameni care aruncă cu ouă. E o ţară liberă şi toţi avem dreptul să protestăm, aşa cum credem de cuviinţă".

De menţionat că localnicii din Şendreni nu şi-au pierdut simţul umorul în ciuda tensiunii în care trăiesc de câteva zile. În momentul în care primul ministru a luat un sac pentru a repeta gestul de acum două zile, pentru a-l umple cu pământ, unul dintre localnici i-a spus să aibă grijă că pământul respectiv e cu TVA de 24 la sută.

VIDEO: Premierul Boc şi ministrul Blaga s-au asigurat că răul cel mare, ruperea digului în Insula Mare a Brăilei, nu se va produce! Vezi aici declaraţiile acestora

Boc a inspectat cu interes digul metalic mobil şi a spus că dacă acesta se va dovedi eficient va fi folosit şi în alte zone ameninţate de inundaţii.

Probleme sunt şi în municipiul Galaţi, în continuare, în Valea Oraşului.

Vom reveni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite