Pagubele inundaţiilor de la Galaţi pot fi despăgubite de Uniunea Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat, în timpul vizitei de la Galaţi, că toate pagubele provocate de inundaţiile din ţară ar putea fi despăgubite de la Fondul de Solidaritate European.

Citiţi şi:

Boc:"Trebuie luată o decizie lucidă"

Emil Boc la Şendreni: "N-o să mă oprească pe mine doi, trei oameni care aruncă cu ouă"

UPDATE Trei indivizi care l-au bombardat pe Boc cu ouă şi roşii, amendaţi de jandarmi. Vezi aici cât i-a costat gestul lor

Boc, atacat cu ouă la Galaţi după ce a ţinut o conferinţă despre situaţia sinistraţilor din zonă

În acest sens, primul-ministru a rugat pe toţi prefecţii din judeţele afectate de inundaţii să fie foarte atenţi şi să realizeze foarte exact evaluarea pagubelor.


Totodată, Emil Boc a declarat că 700 de locuinţe modulare sunt pregătite pentru sinistraţii din Moldova.


"La acest moment sunt 700 de locuinţe modulare pentru sinistraţi care vor fi date în folosinţa în cel mai scurt timp. Noi, ca si guvern, ne dorim ca până în iarnă nici un cetăţean român care a fost afectat de inundaţii să nu rămână fără acoperiş deasupra capului", a declarat premierul.


În luna iulie se va realiza rectificarea bugetului de stat şi se vor aloca bani din alte sectoare pentru a se acoperi sumele necesare acoperirii pagubelor provocate de inundaţii.


Galaţiul nu va scăpa de pericolul inundaţiilor nici duminică, zi în care specialiştii au anunţat cod galben în judeţul nostru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite