VIDEO-Un elev de liceu din Cuza Vodă a încercat să vândă mercur în piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani a fost prins de poliţiştii gălăţeni în timp ce încerca să vândă 127 de grame de mercur în Piaţa Energiei. Nici măcar nu i-a trecut prin cap că ceea ce face este ilegal.

Marius Stroiu a avut ghinionul de a încerca să vândă substanţa interzisă chiar unui agent sub acoperire al Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Citiţi şi:

Nati şi Or Meir au fost trimişi în judecată împreună


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat o acţiune în Piaţa Energiei din Galaţi, ocazie cu care a fost prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din comuna Cuza Vodă, fără antecedente penale, elev, având asupra sa un recipient cu 127 grame de mercur, substanţă pe care acesta intenţiona să o vândă pentru 12.700 lei", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

VIDEO- UPDATE Doi traficanţi de droguri au fost arestaţi în plină stradă


Atât colegii, cât şi profesorii de la Grupul Şcolar „Costache Conache " din Pechea nu îl credeau în stare pe Stroiu de aşa ceva.


Profesoara Viorica Ştefu, cea care i-a fost dirigintă până în urmă cu câteva zile, spune că singurele probleme de disciplină aale băiatului erau cauzate de absenţele foarte dese de la şcoală.

Un bărbat a fost omorât de amantul concubinei sale după ce i-a prins în pat


„Este un băiat foarte liniştit. Din păcate , deşi terminase clasa a XII-a, nu putea să susţină probele de bacalaureat din prima sesiune, deoarece rămăsese corigent la matematică şi la română".

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi primeşte de două ori mai puţin decât adjunctul său


În momentul în care el era reţinut la Galaţi, mama sa îl căuta disperată pe la toate cunoştinţele.


„Niciodată nu lipsea de acasă fără să le spună părinţilor, iar mama sa s-a impacientat destul de repede şi m-a sunat, întrebându-mă dacă ştiu pe unde este. De-abia astăzi am aflat şi eu ce a făcut", a mai spus diriginta.

Video Galaţi: Vânătoare de vandali în cartierul Ţiglina I


Tânărul este cercetat în stare de libertate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite