Un bărbat a fost omorât de amantul concubinei sale după ce i-a prins în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima  a ajuns la spital în comă, în urmă cu o săptămână, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa, iar bărbatul s-a stins azi-dimineaţă.

Viorel Bulboacă, în vârstă de 43 ani, din Poiana, judeţul Galaţi, a plecat în vizită la concubine sa, de care se despărţise în urmă cu aproximativ două luni şi a ajuns la spital în comă. Odată ajuns la femeie acasă, a surprins-o pe aceasta în pat cu un alt bărbat. De la ceartă până la bătaie nu a fost decât un pas, iar noul iubit al femeii a lovit-o pe victimă cu un par în cap şi a lăsat-o lată.
 
Mai mult de atât, cei doi, concubina şi amantul ei, l-au lăsat pe bărbat să zacă acolo până a doua zi dimineaţă, când s-au gândit să cheme o ambulanţă. Degeaba, era prea târziu. Victima a ajuns la spital în stare gravă, în comă profundă, iar după o săptămână de chinuri, s-a stins.

„Bărbatul adus cu ambulanţa cu puţine minute în urmă se află în comă. În momentul de faţă este intubat mecanic şi urmează a fi dus la investigaţii pentru a se stabili un diagnostic exact”, a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Familia victimei este revoltată şi o consideră pe concubina bărbatului responsabilă de tot ceea ce s-a întâmplat, despre care spune că nu era cheie de biserică şi tot felul de bărbaţi îi călcau pragul.

“S-a dus acasă la ea şi a găsit amantul în casă. S-au luat la bătaie şi l-a lovit cu un par în  cap. Banditul l-a lăsat acolo să zacă, fără să vadă ce e cu el. L-a lăsat să moară. Aveau doi copii, care acum au rămas cumama lor, iar aceasta este acum însărcinată. Mulţi bărbaţi trec pe la ea şi se distrează. Nu era chiar cuminte femeia aia”, povesteşte tatăl bărbatului omorât, Neculai Bulboacă, în vârstă de 78 ani.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe criminal care, acum riscă ani grei de închisoare pentru omor.

“Bărbatul a fost arestat în cursul zilei de ieri de către magistraţii tribunalului Galaţi, pentru săvârşirea infracţiunea de omor calificat”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite