Constanța: Îşi îngropau victimele de vii şi le acopereau cu beton UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanța: Locul de sub fereastra casei unde au fost găsite cadavrele secționate
Constanța: Locul de sub fereastra casei unde au fost găsite cadavrele secționate

Polițiștii au un cerc de zece persoane suspectate de comiterea unor crime în serie. Victimele erau folosite pentru înființarea de societăți, prin intermediul cărora erau fraudate alte firme. După ce suspecții își atingeau scopul, persoanele băgate la înaintare erau ucise cu sânge rece.

Fostul patron al societăţii Sabina Product, Sergiu Băhăian - care a declanşat unul din cele mai mari scandaluri financiare din România în 1995 - este liderul celor care au executat asasinatele investigate de DIICOT, susţin surse judiciare. 

Șeful grupării, Sergiu Băhăian a fost prins azi-noapte în Bucureşti după o urmărire ca în filme. Băhăian, împreună cu mâna sa dreaptă, Eduard Mărculescu, au fugit cu o maşină de poliţiştii care îi urmăreau şi care au tras câteva focuri de armă în direcţia lor. Unul dintre poliţişti a fost acroşat de maşina urmăriţilor şi a suferit o fractură la mâna stângă.

Nu rataţi:

Constanţa: Victimele clanului mafiot Băhăian

Citeşte despre mafiotul şef, prins la Bucureşti, AICI

Ultimul cadavru a fost descoperit în data de 11 ianuarie 2010. Anchetatorii au aflat identitatea cadavrelor, cu ajutorul expertizelor ADN. Ancheta a fost efectuată sub coordonarea unui procuror Direcției pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate și Crimă Organizată (DIICOT) și a ofițerilor Direcției de Investigații Criminale din cadul Inspectoratului General al Poliției Române în colaborare cu polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, pe baza informaţiilor furnizate de DGIPI.


Două dintre cadavre au fost găsite în curtea unei locuințe din comuna Cherchezu, satul Măgura. Deasupra cadavrelor a fost turnată o placă de beton.

Acum șase zile a fost descoperit al treilea cadavru, victima fiind ucisă prin aplicarea de lovituri de ciocan.  O a patra victimă a fost aruncată de pe podul din localitatea constănțeană Cernavodă. Potrivit procurorilor Direcției pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate și Crimă Organizată, vitimele erau forțate să ingereze Diazepam și alcool, apoi erau ucise.

Membrii rețelei au acționat în perioada 2006-2008 și au obținut un  profit de aproximativ 2 milioane de euro.

UPDATE Arestaţi şi apoi eliberaţi

>Doi dintre suspecți, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, au mai fost odată prinși și aduși în fața instanței ei fiind cercetați pentru complicitate la înșelăciune și favorizarea infractorului. Totul se întâmpla în anul 2008 când Tribunalul Constanța dispunea arestarea celor doi indivizi. În luna octombrie, magistrații Curții de Apel luau decizia ca Șlepac și Grigoraș să fie puși în libertate cu interdicția de a nu părăsi România.  

UPTADE Două dintre victime au fost îngropate într-un WC dintr-o curte

Criminaliştii au descoperit cadavrele acoperite de pietre şi pământ, locul fiind identificat pe baza informaţiilor furnizate de unul dintre suspecţi. Iniţial locuinţa din satul Măgura, comuna Cerchezu, a aparţinut unui bătrân, care a murit iar locuinţa a fost achiziţionată de cei doi suspecţi. Peste locul unde au fost înhumate victimele, ucigaşii au ridicat veceuri. Victimele au fost exhumate vineri iar în urma necrospiei s-a stabili că au fost ucise prin lovire cu un corp dur, cel mai probabil un ciocan. Unul dintre bărbaţi fusese ucis recent, probabil în urmă cu mai puţin de patru luni, au dedus anchetatorii, pentru că hainele nenunoscutului erau încă intacte. (Mara Demir, Alina Enache)



În prezent, mai multe persoane sunt audiate la sediul DIICOT din Constanța.

Vom reveni cu amănunte!

Citeşte detalii despre asasinarea unui afacerist timişorean în propria vilă cu 25 de lovituri de cuţit, caz rămas nerezolvat

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Buzău: Sergiu Băhăian, interlopul acuzat de uciderea a patru oameni, intrase în lumea fotbalului

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

EXCLUSIV/Clanul mafiot al lui Băhăianu a lovit şi la Galaţi!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite